BEDÜK’ÜN İLK TV DİZİSİ: M.U.C.K

Türkiye’de elektronik müziğin starı Bedük, Plato Film’in yapımcısı olduğu gençlik dizisi “M.U.C.K”  için kamera karşısına geçti. Show TV’de yayınlanacak dizi, bir üniversitenin Güzel Sanatlar Fakültesi’nde, okul korosu kuran bir grup öğrencinin yaşadıklarını konu alıyor. Fragmanıyla seyredilme rekorları kıran ve merakla beklenen dizide Bedük; gençlere destek veren Arda öğretim görevlisi karakterini canlandırıyor.
Gençlik dizisi M.U.C.K – (Müzik Umutları Cesaret Kanatlarıydı,) yayınlanan fragmanlarıyla büyük ilgi topladı. Bedük’ü ilk defa bir televizyon dizisinde seyredecek hayranları,ünü Türkiye’yi aşıp dünyaya ulaşan elektronik müziğin tek ismi Bedük’ü dizide seyretmek için sabırsızlıkla bekliyor.
Dostluk, sevgi ve dayanışma ruhunun her şeye baskın çıkacağı dizide Arda karakteriyle öğretim görevlisini canlandıran Bedük dışında pek çok sevilen oyuncu ve genç yetenek de bir araya geldi.
Genç kızların yeni gözdesi yakışıklı oyuncu Haluk Piyes’in de rol alacağı M.U.C.K  çok yakında Show TV ekranlarında…

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Tehlikeyle Flört (2015) Rafadan Tayfa 4: Hayrimatör (2023) Kim Ki Duk’tan Moebius - Moebius   (2013) Şangay - Shanghai (2011) Tutmayın Beni (2016) Pinkfong: Baby Shark - Pinkfong Sing-Along Movie 2 (2023)

Leave a comment