Oyuncu Elif Tayhan ve Oyuncu Kerem Baydar tarafından kurulan Tiyatro Yok ki’nin ikinci oyunu Aşk-ı Mecnun da sürpriz tanınmış isimler de yer alacak.
Aşk-ı Mecnun oyunun da izleyicilerin gülme krizine gireceklerini belirten Aşk-ı Mecnun’un hikayesini yazan Elif Tayhan,‘‘Aşk-ı Mecnun oyunun da Mecnun (Kerem Baydar) ve Nuri Alçakoğlu (İbrahim Gayberi) aynı evi paylaşan iki arkadaştır. Mecnun: Yedi kuşak paşaların torunu, asil bir ailenin çocuğudur.Fakat utangaç ve efendidir.Hayatına hiç kız girmemiş, eline kız eli değmemiştir, kızları görünce hafiften kekelemeye başlar.Nuri Alçakoğlu ise cast ajansı sahibi, yakışıklı ve bir o kadarda üç kağıtçı karakterdir. Bir gün kapı çalınır ve elinde valiziyle Leyla (Elif Tayhan) çıka gelir. Leyla, Nuri’nin memleketten ortaokul arkadaşıdır. Ünlü olmak hevesiyle evden İstanbul’a kaçmıştır.Leylanın gelmesiyle olaylar başlar. Nuri ve Mecnunun hayatı değişir. Hırslarımız olabilir, bunun için bedel ödemeyi de kabul edebiliriz. Kadınlar her şeyi anlarlar.. Hisleri erkeklerden daha üstündür. Bazen hislerini dinlerler bazen hırslarını… Bizim kızımız hangisini tercih edecek oyunun sonunda bunu göreceğiz. ’dedi…
YENİ OYUNCULAR KADRODA
Tiyatro Yok ki’nin kurucularından olan ve Aşk-ı Mecnun’un senaryo yazarı yönetmen Kerem Baydar oyunda yeni sürpriz isimler olacağını da belirterek, ‘‘Tiyatro yok ki ekibine geçtiğimiz ay dahil olan Best Model Dünya İkincisi İbrahim Gayberi’den sonra oyuncu Nil Ateş’i de dahil ettik. Ayrıca herkesin çok yakından tanıdığı isimleri de yakında ekibimize ve Aşk-ı Mecnun oyununa dahil edeceğiz’ ’dedi.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Düş Peşine (2022) OSMAN SEKİZ (2022) Gassal (2015) Dünyada 20.000 Gün - 20.000 Days on Earth (2014) Eden - Cennet (2015)

Leave a comment