Kurtlar Vadisi Dizisi Senaristlerinden ve Kerbela’yı ilk defa kaleme alan başarılı yazar Ahmet Turgut, Garip Usta Pastaneleri Şubelerinde kitaplarını imzalıyor…

1994 yılından beri pastanecilik üzerine hizmet veren ve bugün pastane-restoran konseptinde, Türkiye’nin en büyük zincirleri arasında yer alma yolunda ilerleyen Garip Usta Pastaneleri, müşterilerine sosyal aktiviteler sunan bir pastane-restoran konsepti ile farklı etkinliklere imza atıyor. Bu etkinlikler kapsamında, müşterilerini başarılı yazarlarla buluşturmak amacıyla, ilk etkinliği yazar Ahmet Turgut’u konuk ederek gerçekleştiriyor. Kurtlar Vadisi Dizisi senaristlerinden olan, özellikle Kerbela’yı ilk defa yazan yazar olarak bilinen ve son dönemde “Aşkın Şehidi” romanı ile başarısını sürdürerek geniş bir okuyucu kitlesine sahip olan  Ahmet TURGUT, Garip Usta Pastaneleri’nin sıcak ve samimi konseptinde kitapseverlerle buluşuyor.
Ahmet TURGUT, 13 Nisan 2013 saat 14:00’te Garip Usta Avcılar Şubesi’nde; 14 Nisan 2013 tarihinde saat 14:00’te ise Garip Usta Beylikdüzü Şubesi’nde kitaplarını imzalayacak.
“Pastaneler eskiden bu yana en özel anların yaşandığı, insanların sosyalleştiği ve keyifli zaman geçirdikleri önemli mekanlardı” diyen Garip Usta İşletme Sahibi Selçuk Gök, bu geleneği devam ettirmek ve Garip Usta Pastanelerini aynı zamanda kültür-sanat etkinliklerinin önemli mekanlarından biri haline getirmek istediklerini belirtiyor. Bu nedenle, Garip Usta Pastaneleri, müşterilerinin sosyal hayatlarını renklendirecek çeşitli kültür-sanat etkinlikleriyle müşterilerini buluşturabilmek adına bir çok etkinlik düzenlemeye devam edecek.

 

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Küçük Adamlar - Little Men (2016) Allah Yazdıysa Bozsun (2022) Kardan Adam - The Snowman (2017) Maymunlar Cehennemi: Başlangıç - Rise of the Planet of the Apes (2011) Dedektif Dee: Gizemli Alev - Detective Dee and the Mystery of Phantom Flame (2012) Karışık Aile - Blended (2014)

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment