S/ART by SÜRMELİ’ DE  A TAKIMI” SERGİSİ

Sürmeli Hotel  İstanbul’ da 21 Kasım Çarşamba günü gerçekleşen A TAKIMI sergisi cemiyet hayatının önde gelen isimlerini ağırladı. Adnan Çoker küratörlüğünde, birbirinden önemli on dört sanatçının katılım sağladığı A TAKIMI sergisi, 21 Ocak 2014 tarihine kadar sizleri bekliyor.

40 yıllık otelcilik deneyimini, çağdaş ve güncel uygulamalar ile birleştirerek, dinamik Türk otelcilik  sektöründe vazgeçilmez bir “klasik” haline gelmeyi başaran Sürmeli İstanbul Hotel, yılların getirdiği tecrübesi ve yenilenen yüzü ile 21 Kasım 2013 tarihinden itibaren sanata destek vermeye devam ediyor.
İstanbul’ un köklü ve prestijli otellerinden biri olan Sürmeli İstanbul Hotel, kendi bünyesinde yer alan ve Adnan Çoker’ in önerileri doğrultusunda restore edilen S/Art by Sürmeli, sergi salonunda muhteşem bir sergiyi sunuyor. Yarım ay biçimindeki mekanı, gezinti platformu, yüksek tavanları ve çok amaçlı sunum olanaklarıyla alışılmış galeri dizaynından farkı ile dikkatleri çeken S/Art by Sürmeli, açılışını iddialı ve yine alışılmadık bir sergiyle başlattı.
Çağdaş Türk resminin yaşayan en önemli sanatçısı Adnan Çoker’in “A TAKIMI”, sanatseverlerin de ilgi odağı haline geliyor…
S/Art by Sürmeli’ de başlayan serginin küratörlüğünü üstlenen Adnan Çoker, “A Takımı” statüsünde konumlandırdığı tam on dört sanatçıyı bir araya getiriyor. İsmini, sanata verdikleri emek ve kattıkları değerden alan “A TAKIMI” sergisinde yer alan sanatçılar arasında Adnan Çoker, Adem Genç, Balkan Naci İslimyeli,  Bedri Baykam,  Bubi,  Ferit Özşen,  Güngör Taner, Koray Ariş,  Mehmet Kavukçu,  Mustafa Altıntaş,  Mustafa Ata,  Serhat Kiraz,  Server Demirtaş, Seyhun Topuz bulunuyor.
2013 yılına damga vuracak, 2014 yılının ise en çok konuşulacak sergisi  “A TAKIMI” nı kaçırmayın…

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Grinin Elli Tonu - 50 Shades of Grey (2015) Doraemon: Buz Devri Macerası - Eiga Doraemon: Nobita No Nankyoku Kachikochi Daibouken (2017) Çocuklar - Djeca (2013) Yaşamaya Değer - The Hedgehog (2010) Ölü Yatırım (2018) Sürücü - Drive (2012)

Leave a comment