SADRİ ALIŞIK AKADEMİ MEZUNLARI YENİ AÇILAN “SADRİ ALIŞIK CEP TİYATROSU’NDA BÜYÜK BİR SINAV VERDİ

Sadri Alışık Akademi’de 1,5 yıl boyunca eğitim alan öğrencilerin “Mezuniyet Oyunları” Cihangir’de bulunan akademinin altında yeni açılan “Sadri Alışık Cep Tiyatrosu’nda” sahnelendi.

Bugüne kadar mezun olan pek çok öğrencisini tiyatro, sinema, dizi ve reklam sektörüne profesyonel oyuncu olarak kazandıran Sadri Alışık Akademi’nin yeni mezunları profesyonel dünyaya adım atmadan önce eğitmenlerinin ve tiyatro severlerin karşısına çıkarak birbirinden değerli oyunları sahnelediler ve büyük bir sınav verdiler.  

Yeni açılan ve Sadri Alışık Akademi öğrencilerinin çalışmalarını sahneleme fırsatı buldukları “Sadri Alışık Cep Tiyatrosu” ile ilgili olarak Kerem Alışık, “Öğrencilerimiz eğitimlerini tamamladıktan sonra sahneye çıkma fırsatı buldukları cep tiyatromuzda etkinliklerimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Onlar bu ilk sahne deneyimlerinin heyecanını yaşarken biz de onların heyecanının yanı sıra yeni bir sahneye sahip olduğumuz için kendimizi mutlu hissediyoruz” dedi.

OYUNCULUK 2 sınıfının “SİZE ÖYLE GELİYORSA ÖYLEDİR” isimli oyunu, deneyimli Şehir Tiyatroları yönetmeni Engin Gürmen’in eğitmenliğinde hazırlanarak sahnelendi ve oyunda Alper SELAN, Aylin YILMAZ, Emir ÜNVER, Feyruz TOKDEMİR, Gökçe VARAN, Hislen ÖZKAHRAMAN, İsmail KARAER, Melih AÇA, Merve METİNYURT, Onur SERMİK, Özlem KUKUL, Pelin BOZKUŞ, Sena ARCIN, Sevda CAN, Sedat BAŞTAN, Yusuf Kerem ORAK rol aldı.

OYUNCULUK 1 sınıfının “BANA BİR ŞEYHLER OLUYOR”  isimli oyunu ise, oyuncu ve Sadri Alışık Akademi’nin deneyimli eğitmeni Tamer Güler eğitmenliğinde hazırlanarak sahnelendi. Oyunda Ahmet IRMAK, Akın ÖZTÜRK,  Birce YÖRÜKGİL, Bozkurt DOĞAN, Burcu GÖREK, Burcu ÜNÜR, Cüneyt ÖZEN, Dalya UÇANKUŞ, Derya KAHYA, Demet ÇETİNKAYA, Dilek AYYILDIZ, Emrah ŞERAN, Eren BARAN, Evrim BAKAS, Gökberk ÖZKAN, Hüseyin SANTUR, İnci Sultan KARACA, İsmail YORULMAZ, Nimet SARI, Sabrina KERİM, Sanem TÜRKOĞUZ rol aldı.

OYUNCULUK 1 ve  2 sınıflarının karma hazırladığı “KOZALAR” oyunu

Sadri Alışık Tiyatrosunun bu sezon oynanan “72. koğuş” adlı oyununun yönetmeni Kemal Başar eğitmenliğinde hazırlandı ve Burcu GÖREK, Feyruz TOKDEMİR, Nimet SARI

Sadri Alışık Cep Tiyatrosu: Ağa hamam Cad. Taktaki yokuşu 2/B Cihangir

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Geçmişin Sırları - The Company You Keep (2013) Joyland (2023) Leyla'nın Kardeşleri - Leila's Brothers (2023) Maymun Kral Geri Döndü - Monkey King Reborn (2023) Lion (2017) Gürbüz: Hadi Allah’a Emanet (2018)

Leave a comment