Müzik, televizyon ve sanat camiasında pek çok ünlüyle birlikte yürüttüğü projeler, yazdığı
kitaplar, İstanbul gece hayatına kazandırdığı mekânlar, ses getiren sosyal sorumluluk
kampanyaları ve aldığı sayısız ödülle adından sıkça söz ettiren iletişim danışmanı Özgür
Aras’ın 7. kitabı Gitmek Gerek Bazen Sayfa6 Yayınları tarafından çıktı.
“Kaçımız gitmeyi; her şeyi, herkesi geride bırakıp bir daha dönmemek üzere kaçmayı başardı bu hayatta? Kaçımız karalanmış defter misali hayatında beyaz bir sayfa açabildi? Ve kaçımız geçmişin tüm ağırlığını terk ettiği şehirde bırakabildi?”
Özgür Aras; yeni kitabı “Gitmek Gerek Bazen”’de günümüz yaşantısında mücadele eden herkesin içinde varolan ve sesi giderek yükselen “gitmek” arzusunu bir aşk öyküsüyle ustaca harmanlıyor.
Acıyla yoğrulan kalplerin de bir gün iyileşebileceğine dair cesaret ve umut yüklü bir aşk
hikayesini konu alan Gitmek Gerek Bazen; okuyucuya her şeyi ardında bırakarak kendini yeniden yaratabilmenin anahtarlarını sunuyor.
“Gerçek aşklar ancak kırık kalplerde filizlenir” diyen Özgür Aras,  “Uzaklara gitmek, beni üzen her şeyi, herkesi ardımda bırakmak istiyorum… Fakat biliyorum ki kafa aynı kafa, ruh
aynı ruh, kalp aynı kalp… Ne yaparsam yapayım benden farklı bir ben çıkmayacak ortaya”
cümleleriyle sesleniyor okura…
“Bazen gitmek, düşünmeyi bırakıp gitmek gerek… Sadece gitmek. Hesapsızca… Yolun nereye varacağını bilmeden, bilinmeyene doğru yol almak gerek… “

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Karlar Kralı Norm 3: Aile Tatili - Norm of the North: Family Vacation (2023) Muhteşem Güzellik - The Great Beauty (2014) The Experiment (2010) Karışık Kaset (2014) Kraliçe Lear - Queen Lear (2019) Mazi Yarası (2009)

Leave a comment