“Özlemim” adlı yeni albümünü çıkaran Türk Halk Müziği sanatçısı TÜRKÜ, bu sefer en iyisini yaptım, “İddialıyım” dedi…

Yıllardır Türk Halk Müziğine katkılarıyla ismini duyuran TÜRKÜ, yeni albümünde hayli iddialı olduğunu belirtti.
Yıllardır türkülere duygulu sesiyle can veren TÜRKÜ, ‘Özlemim’ adlı albümünü müzikseverlerle buluşturdu… Türk müziğinin bir kenara atıldığını ve öz müziğimizin daha fazla önemsenmesi gerektiğini belirten Ege Üniversitesi Konservatuar Bölümü mezunu TÜRKÜ, yıllardır Türk Halk Müziği okuyarak gençlere türküyü sevdirmeye çalıştığını söyledi.

Bu albümle hiçbir ticari kaygı gözetmeden her şeyin en ince detayına kadar en güzelini yapmaya çalıştıklarını ifade eden TÜRKÜ, “Artık bende oyunu kuralına göre oynayacağım.
İlk önce albüm için 15 kilo verdim ve imajımı tamamen yeniledim” dedi. 3 ay özel spor hocası eşliğinde çalışarak kilo veren TÜRKÜ, ayrıca imajını da yeniledi. Saçından, makyajına kadar büyük bir değişim yaşayan şarkıcı, ilk klibini Taksim-Beyoğlu sokaklarında ‘Hayat Vefasız’ adlı şarkısına çekti. TÜRKÜ, bu şarkıda günümüzdeki vefasızlıkları dile getirdiğini de ifade etti.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Olanlar Oldu (2017) Kara Bela (2015) Sürükleniş - Adrift (2018) The Miseducation of Cameron Post - Cameron Post'a Ters Terapi (2018) İlahların Aşkı - Ondine (2010) Saftirik Greg’in Günlüğü: Rodrick Kuralları - Diary Of a Wimpy Kid: Rodrick Rules (2012)

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment