Şrek 4: Sonsuza Dek Mutlu XpanD 3 Boyutlu

Yönetmen: Mike Mitchell
Oyuncular: Seslendirenler: Eddie Murphy, Cameron Diaz, Antonio Banderas
Senaryo: Tim Sullivan, Josh Klausner, Darren Lemke
Tür: 3D, Animasyon, Macera, Romantik
Firma: UIP Filmcilik
Süre: 93 dk.
Vizyon Tarihi: 28 Mayıs 2010
Özet: Şrek, tatlı dilli işadamı Rumpelstiltskin ile imzaladığı anlaşmada dolandırılır. Rumpelstiltskin’in kral olduğu Uzak Ülke’nin çarpık alternatif versiyonunda yeşil canavarlar av malzemesi haline gelmiştir.

Web Sitesi: http://www.shrek.com/

Frozen

Yönetmen: Adam Green
Oyuncular: Emma Bell, Shawn Ashmore, Kevin Zegers, Ed Ackerman
Senaryo: Adam Green
Tür: Dram, Gerilim, Korku
Süre: 94 dk.
Vizyon Tarihi: 28 Mayıs 2010
Firma: Medyavizyon Film
Özet: Snowboard yapmak üzere dağa tırmanan üç genç, telesiyejin arızalanması sonucu mahsur kalırlar. Paniğe kapılan gençler donmamak için acele etmek zorundadır.Zamana karşı yarışan gençler için donmak tek tehlike değildir. Karın ortasında, ıssız doğada yalnız başlarına kalan üç genç soğuk dışında beklenmeyen engellerle de yüz yüze kalırlar.

Web Sitesi: http://www.frozen-film.com

Pus

Yönetmen: Tayfun Pirselimoğlu
Oyuncular: Ruhi Sarı, Nurcan Ülger, Mehmet Avcı, Bahar Yanılmaz
Vizyon Tarihi: 28 Mayıs 2010
Süre: 109 dk.
Tür: Dram
Firma: Tiglon Film – Zuzi Film
Özet: Kaçak Bir korsan DVD atölyesinde çalışan Reşat takıntılı ruh haline sahip bir gençtir. İnsanlarla ilişki kurmakta güçlük çeken Reşat’ın aynı binada ilgi duyduğu ama açılmaya cesaret edemediği bir kız yaşamaktadır. Çalıştığı yere arada bir uğrayan patronunun arkadaşı, karanlık işlere bulaşmış Celal, Reşat’ın ilgisini çeken bir tiptir. Onun, çalıştığı yere uğrayıp bir paket bıraktığı gün vurulması Reşat’ın hayatının değiştiği gün olur.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Star Wars: Son Jedi - Star Wars: The Last Jedi (2017) Araf (2012) Miss Bala (2012) Muhteşem Yaratıklar - Beautiful Creatures (2013) Yabancılar - The Outsiders (2022) Pepee: Birlik Zamanı (2017)

Leave a comment