Melekler ve Şeytanlar / Angels And Demons

Yönetmen: Ron Howard
Oyuncular: Tom Hanks, Ewan McGregor, Ayelet Zurer, Stellan Skarsgard
Senaryo: Akiva Goldsman, David Koepp
Tür: Dram, Gerilim, Macera
Süre: 140 dk.
Firma: Warner Bros.
Vizyon Tarihi: 15 Mayıs 2009
Özet: Robert Langdon, Illuminati olarak bilinen gizli bir kardeşliğin tekrar ortaya çıktığına dair kanıtlar bulduğunda, bu gizli organizasyonun en büyük düşmanı olan Katolik Kilisesi’nin varlığına yönelik ölümcül bir tehditle yüzyüze gelir. Illuminati’nin durdurulması olanaksız bir saatli bombaya benzediğini öğrenen Langdon, Roma’ya giderek orada İtalyan bilim insanı olan Vittoria Vetra ile güçlerini birleştirir.

Web Sitesi: http://www.angelsanddemons.com

Hannah Montana: The Movie

Yönetmen: Peter Chelsom
Oyuncular: Miley Cyrus, Bill Ray Cyrus, Vanessa Williams,Lucas Till
Senaryo: Daniel Berendsen
Tür: Dram, Komedi, Müzikal
Firma: UIP Filmcilik
Süre: 102 dk.
Vizyon Tarihi: 15 Mayıs 2009
Özet: Miley Stewart, gizli pop-star kimliği ile okulu ve arkadaşları arasında denge kurma mücadelesi vermektedir. Ancak hızla artan şöhreti ve popülerliği özel hayatına egemen olunca herşeyi oluruna bırakır. Bunun üzerine babası, gerçeklerle yüz yüze gelmesi için onu Tennesse’deki Crowley Corners’taki evine çağırır. O andan itibaren Hannah Montana’nın bile hayal edemeyeceği çapta eğlence, kahkaha ve romantizm dolu bir macera başlayacaktır.

Koralin ve Gizli Dünya: Digital 3 Boyutlu – Coraline: Digital 3D

Yönetmen: Henry Selick
Oyuncular: Seslendirenler: Hazal Erdal, Özden Ayyıldız, Ali Ekber Diribaş, Nüvit Candaner, Munis Düşen, Özlem Balcı
Senaryo: Henry Selick
Tür: Animasyon, Dram, Fantastik, Macera
Süre: 100 dk.
Firma: UIP Filmcilik
Vizyon Tarihi: 15 Mayıs 2009
Özet: Coraline 11 yaşında bir kızdır, Wybie adlı bir çocukla arkadaş olur. Evde gizli bir kapı keşfeder, öbür tarafına geçip esrarengiz bir geçitten yürüyünce kendi hayatının diğer versiyonuyla karşılaşır. Diğer Dünya’ya yaptığı bu fantastik ziyaret kısa süre sonra tehlikelerle dolu bir serüvene dönüşür. Coraline’in evine geri dönüp ailesini kurtarması gerekmektedir.

Web Sitesi: http://www.coraline.com

Adab-ı Muaşeret

Yönetmen: Emre Akay
Oyuncular: Tarık Ündüz, Yıldız Asyalı, Hasibe Eren, Salih Kalyon
Senaryo: Eser Yazıcı
Tür: Dram, Komedi
Firma: Medyavizyon Film – Yerli Film
Süre: 98 dk.
Vizyon Tarihi: 15 Mayıs 2009
Özet: Aykut, annesini kaybetmelerinin ardından öğretmen babasının üstüne düşmesiyle iyice bunalmıştır. Bir de okul ve şehir değiştirme zorunda kalınca hayatında bambaşka bir kapı aralanır. Ara tatilde konakladıkları otelde kısa bir an gördüğü güzeller güzeli kızla yolları, babasının ve kendisinin yeni okulunda kesişecektir. Zeynep, beş kızdan oluşan “Adab-ı Muaşeret” adlı kızlar çetesinin lideridir.

Web Sitesi: http://www.adabimuaseretfilm.com/

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Sessiz Kız - A Quiet Girl (2023) Kartal - The Eagle (2011) Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı - Captain America: Civil War (2016) Yürügari İbram (2011) American Ultra (2015) Ölüm Odası - The Vault (2018)

Leave a comment