Recep İvedik 3

Yönetmen: Togan Gökbakar
Oyuncular: Şahan Gökbakar, Zeynep Çamcı , Oktay Dener, Mehmet Yumurtacı
Senaryo: Togan Gökbakar, Şahan Gökbakar, Can Ali Sabuncu
Tür: Komedi
Firma: Özen Film – Aksoy Film
Süre: 97 dk.
Vizyon Tarihi: 12.02.2010
Özet: Babaannesinin ölümünden sonra Recep İvedik kendisini kötü hissetmekte ve son derece komik depresyon belirtileri göstermektedir. Her gece gördüğü bir kabus da sinirlerini iyice bozmuştur. Bu kabustan kurtulmaya çalışan Recep, mahallenin ev kadınlarından, en yakın dostu bakkal Salih’ten psikologlardan ve hatta cinci hocalardan medet umar ancak hiç birisi içindeki sıkıntıya çare bulamaz.

Web Sitesi: http://www.recepivedik3.com

Sevgililer Günü – Valentine’s Day

Yönetmen: Garry Marshall
Oyuncular: Jessica Alba, Julia Roberts, Anne Hathaway, Jessica Biel, Jennifer Garner, Taylor Lautner, Bradley Cooper, Ashton Kutcher, Eric Dane
Senaryo: Abby Kohn, Katherine Fugate, Marc Silverstein
Tür: Komedi, Romantik
Firma: Warner Bros.
Süre: 125 dk.
Vizyon Tarihi: 12.02.2010
Özet: Bir grup Los Angeles’linin birbirine geçmiş hikayelerini konu alan filmde, kahramanlarımız sevgililer gününün romantizmi içinde, kendi hayatlarında, o güne kadar fark etmedikleri önceliklere yer vermeleri gerektiğini görüyorlar.

Web Sitesi: http://www.valentinesdaymovie.com

Bulanık Sular – DeUsynlige – Troubled Water

Yönetmen: Erik Poppe
Oyuncular: Pal Sverre Valheim Hagen, Ellen Dorri Petersen, Trine Dyrholm, Trond Espen Seim
Vizyon Tarihi: 12 Şubat 2010
Firma: Tiglon Film – Cinemateque Distribution
Özet: Jan Thomas’ın hapishaneden çıkar, artık özgürdür ve her şeye yeniden başlamak için ikinci bir şansa sahiptir. Oslo kilisesinde bir iş bulur. Burada kısa sürede üstlerinin saygısını, rahibe Anna ve küçük oğlu Jen’in kalbini kazanmayı başarır. Ancak geçmişi yakasını bırakmaz, öğretmen Agnes onun, biricik oğlunu öldürmekten hüküm giymiş Jan Thomas olduğunu fark eder.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Kafes (2015) Satıcı - Forushande – The Salesman (2017) Kayıp Prenses (2018) AYKUT ENİŞTE 2 (2021) The Straight Story / Straight'in Hikayesi (2020)

Leave a comment