Sinetel Filmcilik’in yeni projesi “Kız Kaçıran” çok yakında Atv’de !
Sinetel Filmcilik yepyeni bir romantik  komedi dizisi olan “Kız Kaçıran” ile televizyon seyircisi ile buluşuyor. Yeni projenin  yapımcılığını İbrahim Mertoğlu, genel koordinatörlüğünü Barbaros Canlı ve yönetmenliğini  Mustafa Şevki Doğan üstlendi. Dizinin senaryosunu ise H. Baykut Badem, B. Filiz Ekinci yazdı. Dizide başlıca rollerde Sümer Tilmaç, Pınar  Aydın, Barış Hayta, Lemi Filozof, Halil İbrahim Kalaycıoğlu, Bengi İdil Uras, Ömer Güney, Müge Yumurtacıoğlu, Melahat Abbasova, Anta Toros, Öykü Peksel, Melahat Bayri, Ahmet Yenilmez, Tülay Şerbetçi, Atilla Karagöz, İbrahim Yalçın, Deniz Sipahi ve Metin Bala yer alıyor. “Kız Kaçıran”ın çekimleri 3 Haziran 2009 tarihinde İstanbul ve ardından Tekirdağ Şarköy’de  başlayacak.  Dizi  22 Haziran’da  Atv’de yayına girecek..

“Kız Kaçıran”ın hikayesi kısaca şöyle: Hikâyemizin kahramanlarından Kamil, Hüsnü ve Behçet çok iyi arkadaştır. 25 sene önce yılbaşında seri bilet alarak zengin olma hayalleri kurmuşlardır.  Bu bilete  büyük ikramiye çıkarsa Tekirdağ’daki yağ fabrikasına ortak olacaklardır.  Behçet, diğer arkadaşlarından daha açıkgözlü çıkar ve bileti, kendisinin aldığı başka bir biletle değiştirir. Behçet bu sayede zengin olur. Diğerleri ise kasabanın sevilen ve mütevazı karakterleri olarak yaşamlarını sürdürür. Bu olaydan sonra  birbirlerine düşman olacak Behçet ve Kamil’in, çocukları ise yıllar sonra,  ilginç tesadüfler sonucunda birbirlerine aşık olur. Gençler bir yandan imkânsız aşkı yaşamaya çalışırken bir yandan da ailelerinin sorunlarının üstesinden gelmeye çalışır.

KIZ KAÇIRAN
“ Her Aşk Güzeldir”

-TV DİZİSİ-
“Romantik Komedi”

YAPIMCI
İBRAHİM MERTOĞLU

GENEL KOORDİNATÖR
BARBAROS CANLI

YAZAN
H. BAYKUT BADEM
B. FİLİZ EKİNCİ

YÖNETMEN
MUSTAFA ŞEVKİ DOĞAN

Kız Kaçıran Oyuncu Listesi

Karakter    Oyuncu

Yiğit        Barış Hayta

Zümrüt        Pınar Aydın

Kamil        Sümer Tilmaç

Talih        Lemi Filozof

Behçet        Halil İbrahim Kalaycıoğlu

Asalet        Bengi İdil Uras

Mert        Ömer Güney

Çiğdem         Müge Yumurtacıoğlu

Gülgün        Melahat Abbasova

Ayşenur        Anta Toros

Aynur         Öykü  Peksel

Cevriye        Mehtap Bayrı

Hüsnü        Ahmet Yenilmez

Nurdan        Tülay Şerbetçi

Başkan        Atilla Karagöz

Kofti Ferit    İbrahim Yalçın

Fatoş        Deniz Sipahi

Sülü        Metin Pala

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Davetsiz - The Uninvited (2009) AYKUT ENİŞTE 2 (2021) Dev Avcısı - I Kill Giants (2018) Barbara (2012) Vay Babam Vay (2021) Lübbey’in Laneti: İfritler (2022)

Join the Conversation

1 Comment

  1. dizinin yayına giriş tarihi olarak 22 haziran belirlenmişti ancak atv nin sitesinde dizinin cuma gününe alındığı ve ilk bölümünün 26 haziran cuma 20:00 da yayınlanmasına karar verilmiş…

Leave a comment