İçinde dünyaları barındıran “Kapalıçarşı”nın kapıları açılıyor ve “Kapalıçarşı” başlıyor Bu dizide aşk var… Bu dizide dostluk var… Bu dizide cesaret var…
Kapalıçarşı’nın büyülü atmosferi içinde, bir mucizenin peşindeki dört kişinin hikayesi. Hayat üniversitesinden mezun olmuş, içtikleri su ayrı gitmeyen üç adam… Ve yazgısına boyun eğmektense onların arasına düşüveren kasabalı bir genç kız. İlmek ilmek örülen bir aşk… Dostluk, dayanışma, macera… Komedi, dram… Hepsi, İstanbul’un göbeğinde, içinde dünyaları barındıran Kapalıçarşı’da bir arada.

Yapımcılığını TMC’nin üstlendiği, yönetmenliğini Yasin Uslu’nun yaptığı,
Nejat İşler, Olgun Şimşek,  Aslı Tandoğan, Mert Fırat, Selen Seyven ve Erkan Can’ın başrollerini paylaştığı “Kapalıçarşı” başlıyor.

Birçok başarılı yapıma imza atmış olan TMC, bir kez daha insanları zaman zaman güldürecek, zaman zaman ağlatacak ama her zaman kalbinden yakalayacak iddialı bir yapımla seyircinin karşısına çıkıyor.

“Kapalıçarşı”nın senaryosu, yine TMC yapımı olan Zerda, Bir İstanbul Masalı, Hırsız-Polis ve Bıçak Sırtı dizilerini yazan Gaye Boralıoğlu, Neşe Şen,  Şerif Erol, Gülden Çakır ve Emine Algan’a ait.

Kapalıçarşı’nın o renkli, ışıltılı, kıpır kıpır dünyasına televizyonlarda ilk kez ayna tutulacak. Her biri kaderine karşı mücadele eden bu dört insanı kader bir araya getirmiştir.

Ve onlar, bir mucizenin peşinde mucizeye dönüşürler.

İŞTE KAPALI ÇARŞI AİLESİ
Mucizeyi ararken mucizeye dönüşen insanların hikayesi

Cemal (Nejat İşler), kendi ayakları üzerinde durmayı çabuk öğrenmiş yürekli bir delikanlı… Diyar (Aslı Tandoğan) Aşkla bağlanmadığı hiçbir işin ya da insanın peşinden gitmemeye kararlı bir öğretmen…

Mahmut (Olgun Şimşek) hüznünü neşesiyle örtmeye alışmış, pamuk kalpli bir adam. Arda (Mert Fırat) yakışıklı, sevimli, fırlama bir çapkın…

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
DOLITTLE (2020) Yolsuzlar Çetesi (2016) Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı - Captain America: Civil War (2016) Tepedeki Ev - From Up On Poppy Hill (2012) New York'ta Yağmurlu Bir Gün - A Rainy Day In New  York (2019) Ölümcül Oyun - Good People (2014)

Leave a comment