ZORAKİ MİSAFİR – 29 EKİM 2021 SİNEMALARDA !

Harun tüm Türkiye tarafından tanınan bir medya patronudur.

Sayısız televizyon programının yapımcılığını üstlenmiş ve uzun süre sektörde tek başına hüküm sürmüştür. Ancak zamanla programlarının izlenme oranları düşüp işler ters gitmeye başlayınca uygun bir fiyata yurt dışından son bir format satın alır. Amacı tekrar zirveye oynamak olan Harun’a bu yeni programı için gereken tek şey bir salaktır.

Asistanı Yeşim ona bu salağı tesadüfen bulur. Peyami tam halkın seveceği saf naif bir gençtir. Harun ‘a tam bu sırada sektörün çok dışından bir iş adamı olan Osman Koral bir teklifte bulununca Harun’un planları tamamen değişir. Osman Koral Harun’un şirketine yüklü bir nakitle ortak olmak istemektedir. Harun hem yeni bir formatla adından söz ettirecek hem de ihtiyacı olan maddi desteğe kavuşacaktır. Güzel bir akşam yemeğinde bu anlaşmayı bağlamak isteyen Harun Osman Koral ve eşini akşam yemeğine evine davet eder.

Bu yemeğin çok güzel geçmesi için her şeyi ayarlayan Harun’un hesap etmediği tek şey yeni programı için bulduğu Peyami’nin de o akşam yemekte olmasıdır. Tesadüfi bir yanlış anlamayla o yemeğe dahil olan Peyami Bir gece ne kadar ters gidebilirse o kadar ters gider.

KÜNYE

Yönetmen: Bülent İşbilen
Senaryo: Giray Altınok
Müzik: Ender Akay – Levent Güneş
Oyuncular: Uğur Yücel, Mustafa Üstündağ, Murat Akkoyunlu, Sera Tokdemir, Bengi İdil Uras, Ayşe Kökçü, Zehra Yılmaz, Mert Türkoğlu, Gürgen Öz
Süre: 114 dk
Yapım Şirketi: MGX FILM
Yapımcı: Müşvik Guluzade
Genel Koordinatör: Buket Arıkan Akbaba
Görüntü Yönetmeni: Mehmet Başbaran

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (12. hafta):
Hüddam 4: Ahmer (2024) Evie (2024) Cesur Balina Katak - Katak: The Brave Beluga (2024) Sırrını Biliyorum (2024) Öldüm Bittim (2024) Sevmek Yüzünden (2024) İki Yüzlü (2024) Eflatun (2024) Queen Mary'nin Laneti - Haunting of the Queen Mary (2024) Ölümcül Sır - The Bricklayer (2024) BTOB TIME: Be Together the Movie (2024) Köylüler - The Peasants (2024) Demir Pençe - The Iron Claw (2024)
Arşivden Seçkiler:
Creed III: Efsane Devam Ediyor - Creed III (2023) Dünya Hali (2018) Çalgı Çengi: İkimiz (2017) Suçlu - Den Skyldige – The Guilty (2018) Lanetli Miras: Yanlış Adres (2023) ANNA (2019)