Kutsi ve Wilma Elles’in oynadığı ‘Zilin Sesi’ şimdiden büyük bir ilgiyle bekleniyor!
Konusuyla Yeşilçam’a biraz da okul filmlerinin unutulmazlarından olan Hababam Sınıfı’na selam gönderen keyifli, komik, duygusal ve aynı zamanda romantik bir film olan “Zilin Sesi”, başarılı oyuncu kadrosuyla 22 Mayıs’ta sinemalarda!

Yapımcılığını Murat Özteke’nin üstlendiği filmin senaryosu Haluk Özenç’e ait. Levent Demirkale’nin yönettiği romantik komedi “Zilin Sesi”nde başrolleri, ilk kez bir sinema filminde rol alan şarkıcı Kutsi ve de ilk kez bir sinema filminde bir Türk’ü canlandıran Wilma Elles paylaşıyor. Filmin oyuncu kadrosunda Esin Gündoğdu, Kemal Kuruçay, Ayhan Kavas, Hakan Salınmış, Barbaros Şansal, Merve Erdoğan, Sevil Akı, Kaan Kasapoğlu gibi isimlere Zihni Göktay, Sümer Tilmaç ve Ani İpekkaya gibi usta isimler de eşlik ediyor.
Kutsi filmde 30’lu yaşlardaki fizik öğretmeni Tarkan’ı canlandırıyor. Futbolcu olma hayali kuran kardeşiyle beraber İstanbul’a taşınan Tarkan’ın bir türlü şansı dönmez, fizik öğretmeni olarak iş bulamaz ama sonunda müzik öğretmeni olarak iş bulmayı başarır! Aynı okulda İngilizce öğretmeni olan Süreyya ile tanışması hayatında başka maceralara yol açar!
Filmin sürpriz ismi ise Kick Boks Dünya Şampiyonu Badr Hari… Dünyaca ünlü sporcu, kick bokstaki hünerlerini beyazperdede sergiliyor, üstelik Türkçe oynayarak. Filmin yapımcısı Murat Özteke’nin sahibi olduğu Özel Moda Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi’nde gerçekleştiği filmde, lisenin amatör öğrencileri de filmde yer alıyor.
“Zilin Sesi”, ‘Çabalarsan kaderin değişir’ ve ‘Hayat bir okuldur’ mesajı ile özelikle gençleri tam on ikiden vuracak, bel altı esprilerle değil, durum komedisi ve romantizmiyle tüm seyirciyi kucaklayacak  bir yapım.

https://www.youtube.com/channel/UCln3u7KuiXEd1ZHDN0O88ew

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (16. hafta):
Nûfer (2024) Çılgın Yolculuk - Lahazat Lazeeza (2024) Kimsesiz (2024) Bulanık (2024) Robot Düşleri - Robot Dreams (2024) Meraklı Kedinin 10 Yaşamı - 10 Lives (2024) Aşk Filmi (2024) Arap Kadri (2024) Dali'yi Beklerken (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2024) Demon Slayer - To the Hashira Training (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2024) Tutsak Abigail - Abigail (2024) İç Savaş - Civil War (2024)
Arşivden Seçkiler:
Gölge (2016) Subay ve Casus - An Officer And A Spy (2020) Kuluçka - Hatching (2022) Son Aşk - Last Love (2013) Her Şey Mümkün (2017) Canım Kardeşim Benim: Uzaylılar mı Gelmiş? (2016)

Leave a comment