Yüzyıl İleri – Guest From The Future

Bugünün Moskova’sında yaşayan Kolya ile kendisinden yüz yıl ileride yaşayan Alisa’nın maceralarını takip ediyor.

Yüzyıl Sonra, Kolya Gerasimov sıradan bir adamdır; video oyunları oynar, rap yapar ve arkadaşlarıyla takılır. Onun umursadığı son şey gelecek. Ta ki bir gün geleceğe kendisi gidene kadar. Ve orada hiçbir şey kolay değildir. Dünya koalisyonu galaksiler arası savaşı kazandı ve oldukça mutlu yaşar, ancak mağlup edilen korsan kuvvetlerinin liderleri gizlice yeni bir saldırı hazırlığındadır. Bu nedenle zamanda geriye gitmeleri ve Kolya üzerinden tarihin akışını değiştirmeleri gerekir.

Onlar farklı dünyalarda yaşıyorlar. Kolya Gerasimov bugünün Moskova’sında, Alisa Selezneva ise yüz yıl sonra yaşıyor. Kolya sıradan bir genç olarak gelecekle pek ilgilenmezken Alisa ise geçmişi bırakamıyor küçük bir çocukken kaybettiği annesini bulmaya çalışıyor. Alisa ve Kolya’nın karşılaşması, onların inanılmaz maceralarının başlangıcı olacak; bu maceralarda uzay korsanlarından evreni geri alacaklar, zamanın akışını düzeltecekler ve en değerli şeyleri ; sevgi ve dostluğu bulacaklar.

Alexander Andryuschenko yönetmenliğinde vizyona girecek Yüzyıl İleri (Guest From the Future), farklı dünyalarda yaşayan Kolya ve Alisa’nın hikayesini konu ediniyor. Kolya Gerasimov ve Alisa Selezneya farklı dünyalarda yaşayan iki gençtir. Kolya günümüz Moskova’sında yaşarken Alisa yüzyıl sonrasında yaşar. Sıradan bir adam olan Kolya, günlerini video oyunları oynayıp arkadaşlarıyla takılarak geçirir ve hayatta en son umursadığı şey gelecektir. Alisa ise geçmişten kurtulamaz, çocukken kaybettiği annesini bulmaya çalışır. Alisa ve Kolya’nın yollarının kesişmesiyle ikili kendilerini zorlu bir maceranın içerisinde bulur. Bu süreçte uzay korsanlarından evreni geri alıp, zamanın akışını düzelten ikili hayatta en değerli olan şeyleri bulacaktır; sevgi ve dostluk.

Yönetmen: Aleksandr Andryushchenko
Oyuncular: Darya Vereshchagina, Matvey Astrakhantsev, Yura Borisov
Senaryo: Aleksandr Andryushchenko, Ksenia Miroshnik; Andrey Zolotarev
Görüntü Yönetmeni: Mikhail Milashin
Kurgu: Aleksandr Puzyryov, Aleksey Starchenko
Müzik: Igor Vdovin
Ülke: Rusya
Tür: Macera, Bilim-Kurgu
Süre: 142 Dakika
Vizyon Tarihi: 28 Haziran 2024
Sinema Dağıtım: A90 Pictures
İthalatçı: Kunay Film

Fragman

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (26. hafta):
Harruk (2024) Yürüyen Şato (2024) Reel İstanbul Organize (2024) La Hayde Maske (2024) Blue Lock The Movie-Episode Nagi - Gekijô-ban Blue Lock -Episode Nagi (2024) Yakamoz (2024) Yüzyıl İleri - Guest From The Future (2024) Şeyda - Shayda (2024) Bir Zamanlar Gelecek: 2121 (2024) Sessiz Bir Yer: Birinci Gün - A Quiet Place: One Day (2024)
Arşivden Seçkiler:
Arıza Aşk - Bellflower (2012) Ruhlar Bölgesi: Karanlık Taraf - From The Shadows (2024) Karayel Poyraz (2015) Bu Aşk Fazla Sürmez - I Give It a Year (2013) Guruldayan Kalpler (2015) Peri: Ağzı Olmayan Kız -        Peri: Girl With No Mouth (2020)