YUNUS GÜNÇE 3D
Standup Gösterisi

“Kafamda Böcekler Var” – Sahne Hali

Oyuncu Yunus Günçe, bu adam ordan oraya gidiyor, bir şeyler anlatıyor; “anlatıyor” diyorum çünkü oynamıyor. O kadar çok anlatacak şeyi var ki. Bıraksan hiç susmayacak gibi duruyor. Kendisi “Kafamda Böcekler Var” diyor.

Oynadığı 100 bölümden fazla dizi, radyo programları, televizyon programları, sayısını kendisinin bile bilmediği söyleşileri, DJ performanları, reklam filmleri, Televizyona yeni format olarak getirdiği 46 gibi program ve VideoMania’ya ek olarak 40’tan fazla ilde yaptığı Tek Kişilik Gösterileri ile bu adam fazla.

Yunus Günçe, 2013’ için hazır.

Sahnede oturuyor, kalkıyor, yatıyor, yürüyor, koşuyor, muhabbet ediyor, laf yetiştiriyor, dalga geçiyor – en çok da kendiyle-.
Çok şey anlatıyor; kendini, seni, beni, sevgilisini, ailesini, arkadaşlarını, tanıdıklarını, tanımadıklarını, gördüklerini, görmediklerini, görmek istediklerini, istemediklerini.

Yani her konuda söyleyecek bir şeyleri var. Etrafında olup bitene ve bitmeyene aşırı duyarlı, hep tepkili, hep sorguluyor. İşte Günçe’nin “Kafamda Böcekler Var” dediği olay bundan ibaret; sorguladıkları ve içinde tutamayıp herkese anlatmak istedikleri.

İzlemeye değer. Vermek istediklerinin hepsini alabilmek için belki de tekrar tekrar izlenmesi gerekli.

“Kafamda Böcekler Var” sahne hali olarak sahnelerde olmaya devam ediyor.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Bendeyar (2011) Kirli Para - The Drop (2014) Kardeşimden Sonra - Charlie St. Cloud (2010) Kaçış Odası - Escape Room (2017) Asfaltın Kralları - Le Mans 66' - Ford v. Ferrari (2019) Ay Büyürken Uyuyamam (2011)

Leave a comment