YOK ARTIK 2

Sinopsis: İlk filmde bir takside anlatılan yol hikayeleri ekseninde gerçekleşen olaylar, bu kez bir berber dükkanından seyirciyle buluşuyor.
Mahallenin berberi Adnan’ın dükkanına gelenler, tıraş olurken bir yandan da Adnan’ın başka müşterilerinden duyduğu “yok artık” dedirten komik hikayelerini keyifle dinlerler.
Şehir hayatından kaçmak için köye yerleşen reklamcı Merve, işten atılacağını duyunca ne yapacağını şaşıran Aykut, kızı Damla’nın hesaplarını kullanarak sosyal medyayı sallayan İzzet, kız istemeye gittikleri köyde hayatlarının şokunu yaşayan Meriç ve ailesi… Adnan’ın şaşırtıcı hikayelerinin renkli kahramanları seyirciye birbirinden eğlenceli dakikalar yaşatacak.
Türkiye’nin en sevilen komedi oyuncuları, “YOK ARTIK 2″de bir arada!

Yönetmen: Caner Özyurtlu
Yapımcı: AC Film
Ortak Yapımcılar: Kaan Yıldırım (Yıldırım Film), Şebnem Bozoklu
Dağıtımcı: TME
Tür: Komedi
Vizyon Tarihi: 07 Ekim 2016
Senaryo: Serkan Altuniğne
Görüntü Yönetmeni: Murat Tunçel
Kurgu: Korhan Koryürek
Müzik: Deniz Güngören
Oyuncular:
Zafer Algöz (İzzet), Şebnem Bozoklu (Merve), Onur Buldu (Meriç), Cem Gelinoğlu (Aykut), Şahin Irmak (Berber Adnan), Yağmur Tanrısevsin (Damla)

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Kocaayak ve Oğlu - The Son of Bigfoot (2017) Şeytan Tohumu - The Possession (2013) Tuhaf Bir Sihir - Strange Magic (2015) Silence - Sessizlik (2017) Canım Kardeşim Benim: Uzaylılar mı Gelmiş? (2016) Maskeli Balo - Masquerade (2023)

Leave a comment