MARVEL’DAN THE AVENGERS (YENİLMEZLER)
MARVEL STUDIOS ve PARAMOUNT PICTURES işbirliğiyle

“Iron Man”, “The Incredible Hulk”, “Iron Man2”, “Thor” ve “Captain America: The First Avenger” ile başlayan epik beyaz perde macerasını sürdüren “Marvel’s The Avengers (Yenilmezler)”, hayatta bir kez görülecek bir süper kahramanlar ekibidir. SHIELD diye bilinen uluslararası barış teşkilatının yöneticisi Nick Fury, küresel güvenliği tehdit eden beklenmedik bir düşman ortaya çıktığında, kendisini dünyayı felaketin eşiğinden kurtaracak bir ekip toplama ihtiyacı içinde bulur. Tüm dünyayı dolaşan gözü pek bir görevlendirme başlar.

Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Tom Hiddleston, Stellan Skarsgard ve Samuel L. Jackson’ın başrollerini paylaştığı ve Joss Whedon’ın yönettiği “Marvel’s The Avengers (Yenilmezler)” filmi,ilk kez 1963’te yayınlanan ve o günden beri bir çizgi roman enstitüsüne dönüşen Marvel’ın popüler serisi “The Avengers”a dayanıyor. “Marvel’s The Avengers (Yenilmezler)”, 2012’nin yaz mevsiminde bir araya geldiğinde, kendinizi aksiyonla ve muhteşem efektlerle dolu, heyecan verici bir filme hazırlayın.

Süper kahramanlar “Marvel’s The Avengers (Yenilmezler)’da beklenmedik bir düşman küresel güvenliği tehdit edince, dünyayı felaketin eşiğinden kurtarmak için bir araya gelirler.
Tür:                Aksiyon – macera.
Derecelendirme:        Daha sonra belirlenecek.
Amerika gösterim tarihi:        4 Mayıs 2012
Türkiye gösterim tarihi:        4 Mayıs 2012

Oyuncular:    Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Tom Hiddleston, Stellan Skarsgard ve Samuel L. Jackson.
Yönetmen:    Joss Whedon.
Yapımcı:    Kevin Feige.
Uygulayıcı Yapımcılar:    Alan Fine, Stan Lee, Jon Favreau, Patricia Whitcher, Louis D’Esposito
Senaryo:    Joss Whedon.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Derindeki Yaratık - Amphibious (2014) Mitat (2023) Hızlı ve Korkusuz - Vehicle 19 (2014) Su ve Ateş (2013) Gezegen 51 - Planet 51 (2010) YULI (2019)

Leave a comment