Kurulduğu 1917’den bugüne adı kalite ve zarafetle özdeşleşen Türkiye’nin en köklü markalarından Çift Geyik Karaca Versace, Calvin Klein, Donna Karan gibi markalarının tasarımcısı Alfio Bonacchi’yi bünyesine katmasının ardından gerçekleştirdiği 2011 ilkbahar – yaz defilesi ile bu sezon artık her yerde Çift Geyik göreceksiniz iddiasını doğruluyor!

Modern hayatın her anına tasarımı ve şıklığı taşımak isteyen moda tutkunlarının markası Çift Geyik Karaca gerçekleştirdiği İn- Sanat Bahçesi üst başlıklı lansmanında 2011 ilkbahar- yaz kreasyonunu da ilk defa sergiledi. Katılımcılardan tam not alan kreasyonda temel felsefe rahatlık ve şıklığın uyumu olarak belirlenmiş.

Bu sezon Çift Geyik Karaca Siyah Beyaz ve Pastel

Dünyaca ünlü tasarımcı Alfio Bonacchi’nin kreasyonda günlük hayatta kullanılabilecek olan parçaların hem gece hem de gündüz kullanımı için uygun olmasını sağlamış. Hakim renklerin siyah, beyaz ve bu sezonun modası olan pastel renklerden oluştuğu kreasyonda şıklık ve rahatlığın uyumu üzerinde durulmuş. Şehir yaşamının karmaşası içinde rahat olmanın gerekliği üzerine Çift Geyik Karaca’nın şıklığını ve zarafetini ekleyen Alfio Bonacchi, ilhamını İstanbul’dan aldığını aktarıyor.

Erkekler TOSS diyecek!
Çift Geyik Karaca markasının alt line’ı olan TOSS şimdiden genç erkeklerin vazgeçilmezleri arasında yer aldı. Şıklığın ayrıntılarda gizli olduğu TOSS kreasyonu ile erkekler baştan ayağa uyumlu ve şık olacak. Kreasyonda bulunan kemer ve ayakkabıların gömlek ve ceketler ile ayrıntıda buluşan uyumu giyinmenin de sanata dönüşebileceğini bize bir kez daha hatırlatıyor.

Çevrenize dikkatle bakın, artık her yerde Çift Geyik göreceksiniz!!!

Resimler:

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Suç Unsuru - The Element of Crime (2019) Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü - Thor: Love and Thunder (2022) 360 (2012) Babamın Ceketi (2018) Şantaj - Stone (2010) Yalnız Gezegen - The Loneliest Planet (2013)

Leave a comment