13 ŞUBATTA VİZYONA GİRECEK OLAN KOMEDİ FİLMİ “YAV HE HE” NİN FRAGMANI VE TEASERLARI SOSYAL MEDYADA REKORA İMZA ATTI

Başrollerini Sabahattin Yakut ve Yücel Gökçek’in paylaştığı  ‘YAV HE HE’  filminin teaser görüntüleri sosyal medyada izlenme rekorları kırdı
Türkiye’nin en genç yönetmeni sıfatını taşıyan 23 yaşındaki Volkan Özgümüş’ün yönetmenliğini yaptığı başrollerini Sabahattin Yakut ve Yücel Gökçek’in paylaştığı  ‘YAV HE HE’ 13 Şubat’ta vizyona girecek.  Filmdeki “Yav Sabri bu kadın neden ağlıyor” adlı teaser’ı ise sosyal medyada izlenme rekorları kırdı. Sette doğaçlama olarak ortaya çıkan teaser, sosyal medyada kısa sürede milyonlarca kişiyi kahkahalara boğdu. Her geçen gün izlenme rakamlarını yukarılara çeken teaser görüntüleri şimdiden milyonlarca izlenme, yüz binlerce beğeni ve paylaşım aldı.

BURHAN ÇAÇAN’IN ‘CİK CİKİ MERCAN’ ŞARKISINI İÇİN STÜDYOYA GİRDİLER

Ayrıca filmin başrol oyuncuları Burhan Çaçan’ın eski parçalarından ‘Cik Ciki Mercan’ parçasını seslendirmek için stüdyoya girdi. Aranjesi Ersin Bişgen’e ait olan şarkıda kısa zamanda dillere dolanacak gibi görünüyor.

Fragmanı izlemek için:

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (15. hafta):
Nuh'un Gemisi -Noah's Ark (2024) Bodrum Seferi (2024) Omen: İlk Kehanet - The First Omen (2024) Vincent Ölmeli - Vincent Must Die (2024)
Arşivden Seçkiler:
Oldboy (2014) Barselona Barselona / Vicky Cristina Barcelona (2009) Şeytanın Oteli - Fritt Vilt 3 – Cold Prey 3 (2011) Selvi Boylum Al Yazmalım (2010) Dino Brained - Dinozorlar (2020)

Leave a comment