FERHAT GÖÇER, 14 BİN ŞARKI ARASINDAN SEÇİM YAPTI!
YAŞANMIŞ AŞK HİKAYELERİ BU ALBÜMDE!

Ferhat Göçer, beşinci albümü ‘Seni Sevmeye Aşığım’ ile 20 Ekim 2011 de dinleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor. Hüznün,romantizmin ve duygusallığın dorukta olacağı, tamamı aşk şarkılarıyla dolu olan yeni albümünü ünlü prodüktör Hüseyin Emre’nin sahibi olduğu Emre Plak etiketiyle çıkaracak Ferhat Göçer, imaj fotoğrafları için Koray Erkaya’nın objektifinin karşısına geçti.

İstanbul’un çeşitli semtlerinde bir tam gün süren fotoğraflarda gerçek şehir görüntüsü fon olarak kullanıldı. Daha önceki albümlerinde çeşitli sanatçılarla yaptığı düetleriyle de beğeni toplayan Ferhat Göçer, bu kez tamamı solo parçalardan oluşan bir repertuarla ve tanınmış müzik adamlarının yanı sıra yeni bestecilerin eserlerinden oluşan bir albüm hazırladı. Sonbaharın gelmesiyle birlikte, havalar soğurken, her dinleyenin içini ısıtacak olan toplam 14 bin şarkı arasından seçilen 10 parçanın tamamı gerçek aşk hikayelerinin dizelere dökülmüş halinden oluşuyor. Ozan Çolakoğlu ve Selim Çaldıran’ın aranjelerini yaptığı albüm için Ferhat Göçer şunları söyledi; “Albümde büyük ve gerçekten de yaşanmış aşkların şarkılarını okudum. Bu albümdeki slow şarkılar da daha öncekilerde olduğu gibi dinleyenleri kendi yaşanmışlıklarına götürecek.Hayatın içinden bir albüm oldu.Dinleyicilerimin şarkılarımda kendilerinden bir şeyler bulacağını düşünüyorum.”

Albümdeki Şarkıları
1) Affetmedim               Söz-Müzik: Ümit Sayın
2) Ayrılsak Ölürüz Biz      Söz-Müzik: Taner Kaya
3) Bundan Sonra                 Söz-Müzik: Ayhan Kılıç
4) Esirinim                     Söz-Müzik: Bülent Ay
5) Getir Bana Dertlerini        Söz- Müzik: Firdevs Altındaş
6) Mehtap                       Söz-Müzik: Ercan Kutlu
7) Oya Gibi                     Söz-Müzik: Kubilay Aydoğmuş
8) Sevmeye Aşığım               Söz-Müzik: Ersel Serdarlı
9) Unutmuş Çoktan               Söz-Müzik: Gözde Ancel
10) Yanına Kalmaz               Söz-Müzik: Eyüp Mercimek

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (18. hafta):
Umudunu Kaybetme - The Old Oak (2024) Grabuna (2024) Üç Günlük Dünya (2024) SOBE: Sakallı Bebek (2024) Hanna ve Minik Canavarlar - Hanna And The Monsters (2024) Çocuk Kalbi (2024) Tarot - Horrorscope (2024) Tereddüt Çizgisi (2024) Bakkal Amca: Mahmut Tuncer (2024) Sinemada İtiraz Ediyorum (2024) Şahsi Meselemiz Merkez Üssü Hatay (2024) Küçük Prens Karlar Ülkesi - The Swiss Adventure (2024) Back to Black (2024)
Arşivden Seçkiler:
Yabancılar - The Outsiders (2022) Süperstar - Superstar (2013) İki Tutam Saç: Dersim’in Kayıp Kızları (2010) Laz Vampir Tirakula (2012) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Babalar Savaşıyor - Daddy’s Home (2016)

Leave a comment