WİLMA ELLES’İN SEVGİLİSİNDEN BÜYÜK JEST!!!
SEVGİLİSİ KEREM GÖĞÜŞ, WİLMA ELLES’İN GİYDİĞİ KOSTÜMÜ YAPILAN AÇIK ARTTIRMA DA LÖSEMİ HASTALARI İÇİN 20 BİN LİRAYA SATIN ALDI.
Sosyal sorumluluk projelerine verdiği destekle tanınan ünlü modacı Ertan Kayıtken, yine muhteşem bir defile ile “Buz Ve Ateş” adını verdiği yeni koleksiyonu için Kitvak (Kemik İliği Transplantasyon ve Onkoloji Merkezi Kurma ve Geliştirme Vakfı) ile bir araya geldi.
Ertan Kayıtken’in ‘Ateş ve Buz’ defilesinde ateşi simgeleyen kıyafeti podyumda taşıyan Wilma Elles defile öncesi basın mensuplarının karşısına çıktı. Oyunculuğunun yanı sıra son dönemlerde podyumda da sık sık boy gösteren Elles mankenliği çok sevdiğini ifade etti.

Mankenliği de oyunculuğa benzeten Elles “Tıpkı oyunculukta olduğu gibi podyuma çıkmak da oyunculukla aynı keyifte. Çünkü podyumda da kıyafeti taşırken bir role bürünüyorsunuz. Dışarıdan göründüğü gibi de kolay bir iş değilmiş, onu anladım” dedi. Elles ‘Ateş’i simgeleyen kıyafeti giymesi üzerine sorulan ‘Ateşe mi buza mı daha yakınsınız’ sorusuna “Ben ateşe daha yakınım. Bence ateş dünyadaki en önemli şeydir. Hayatta heyecan veren şeyleri yapmayı her zaman sevmişimdir” dedi.
Gecede yeni sezon kıyafetleri sergilenen Ertan Kayıtken “Ben bu işi 35 yıldan beri yapıyorum. Yeni bir modacım değilim ki senede iki üç defa çıkayım, farklı farklı isimler verip defileler düzenleyeyim. Ben her yıl bir tane defile yapıyorum onu da sosyal sorumluluk
projeleri dahilinde yapıyorum. Bu sene de benim ruh halimi anlatan bir ismi defileye verdim. Bu gece burada bunun için bulunuyoruz” dedi. Çağla Şikel ise “Normalde ben şehir dışında defilelere gitmiyorum. Çünkü Kuzey bugün okula gitti ben nasıl yanında değilim hayret ediyorum. Geceleri evde olmam gerekiyor. Ama bu defile bir sosyal sorumluluk projesi olduğu için ve Erkan Kayıtken’i de kıramadığım için kabul ettim” dedi.
Podyumlardan sonra müzik dünyasına da göz kırpan Ayşe Hatun Önal “Albümüm yaza yetişiyor. Çok farklı tarzda bir albüm olacak. İçeriği hakkında şu anda konuşmayayım sürpriz olsun” dedi. Wilma Elles hakkında da “Burada yeni tanıştık. Çok tatlı bir kız, çok sevdim” diye konuştu.
Tülin Şahin “Yardım defilesi olmasından dolayı çok mutluyum. İzmir’in kızları çok güzel. İzmir’lilerin bir sırrı var henüz çözemedim. Ama buranın denizine gireceğim. Havasından mı suyundan mı anlayacağım” dedi. Buz adlı kıyafeti defilede Ayşe Hatun Önal taşıdı.
Defile sonunda açık arttırmayla satılan tablolar ve kıyafetlerin geliri vakfa bağışlandı.
Wilma Elles’in de giydiği ‘ateş’ adlı kıyafet 7500 TL ile açık arttırmaya çıktı. Kıyafeti Wilma Elles’in sevgilisi Kerem Göğüş 20 bin TL’ye satın aldı. Defileye iş ve sanat dünyasından birçok isim katıldı.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (18. hafta):
Umudunu Kaybetme - The Old Oak (2024) Grabuna (2024) Üç Günlük Dünya (2024) SOBE: Sakallı Bebek (2024) Hanna ve Minik Canavarlar - Hanna And The Monsters (2024) Çocuk Kalbi (2024) Tarot - Horrorscope (2024) Tereddüt Çizgisi (2024) Bakkal Amca: Mahmut Tuncer (2024) Sinemada İtiraz Ediyorum (2024) Şahsi Meselemiz Merkez Üssü Hatay (2024) Küçük Prens Karlar Ülkesi - The Swiss Adventure (2024) Back to Black (2024)
Arşivden Seçkiler:
Malazgirt 1071: Bizans’ın Kıyameti (2022) Bak Şu Leyleğe - A Stork’s Journey (2017) Dora ve Kayıp Altın Şehri - Dora and the Lost City of Gold (2019) Aşk Taktikleri - La Strategie De La Pousette - The Stroller Strategy (2013) Şirinler 3: Kayıp Köy - Smurfs: The Lost Village (2017) Peri: Ağzı Olmayan Kız -        Peri: Girl With No Mouth (2020)

Leave a comment