W Paris – Opéra; Paris’in sofistike ışıklarıyla tüm görkemini içinde barındıran 9. Bulvarın kalbine canlılık ve enerji getiriyor.

Starwood Hotelleri & Resorts Worldwide, dünya çapında oteller zincirlerine sahip W Otellerinden bir yenisini, uzun zamandır beklenen W Paris-Opéra 29 Şubat 2012 tarihinde Fransa’da açıldı. Merkezi Barselona olan Meridia Capital’a ait otel; Paris’in tüm güzelliklerini bünyesinde barındıran tarihi 9. Bulvar’da, Opéra Garnier, Lafayette Galerileri ve Vendome Meydanı’nın hemen yanı başında, 1870’lerin Haussman döneminden kalma tarihi bir binanın içerisinde yer almaktadır. W Otellerinden, kökleri ilk olarak 1998 yılında New York’ta atılan bu markanın eşsiz ve kendine özgü programından ilham alınan W Paris – Opéra; şehirde hem Paris’lilere hem de ziyaretçilerine hizmet verecek olan yeni bir mekan olacak. W Paris – Opéra’nın açılışı, yıl sonunda Singapur, Tayland ve Çin’e girmeye hazırlanan W markasının global olarak büyümesinde önemli bir adım teşkil etmekte.

20 suiti ve 2 Olağanüstü WOW Suiti (W’ nun kral daireleri) dahil olmak üzere son derece şık dekore edilmiş toplam 91 misafir odası ile W Paris – Opéra; modern bir yaşam tarzı deneyimi sunmakta. Otelin tescilli restoranı olan Arola, Michelin yıldızına sahip Sergi Arola ile Fransa’da görücüye çıkmıştır. Otelin giriş katı ve barmeninin misafirlerine hazırladığı tapa’ları atıştırıp kokteyllerini yudumlayabilecekleri capcanlı bir sosyal ortamı beraberinde sunan W’ nun geleneksel lobisi W Lounge’u da içerisinde barındıran asma katları, muazzam Opéra Garnier’in görkemli manzarasına bakmaktadır. W Paris – Opéra’ da, şık dekorasyonlara sahip toplantı ve etkinlik alanlarının yanı sıra SWEAT® fitness merkezi de yer almaktadır.

Dünya çapında W Otelleri’nin ve Le Méridien’in Global Marka Müdürü olan Eva Ziegler; “W markasını, dünyanın moda merkezi Paris’e taşımak, W’nun dünyanın en heyecan verici ve canlı şehirlerine doğru global düzeyde genişlemesinde atılmış çok önemli bir adım olma özelliğini taşıyor. W sayesinde; jet sosyetenin dünya çapında üne sahip isimleri New York, Londra ve Paris arasında mekik dokuyabilecek, en modern tasarıma sahip ortamında, kişiye özgü yaşam tarzı programları ile hem Paris’e, hem de Paris’lilere yeni ve eşsiz bir deneyim sunacak” şeklinde bildirmektedir.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (19. hafta):
MAKKA: Cinn-i Azap (2024) Gece Avı - Bloodline Killer (2024) Süper Ajan Bernard: Görev Mars - Bei Ken xiong 2: Jinpai tegong (2024) Süper Köpekler - The Barkers Pursuit of Adventure (2024) Görücü (2024) Çingene Kızı Zeugma (2024) Beyaz Eşya (2024) Kırmızı Pabuçlar - The Red Shoes: Next Step (2024) Maymunlar Cehennemi: Yeni Krallık - Kingdom of the Planet of the Apes (2024) Düşmanların En İyisi - Best of Enemies (2024)
Arşivden Seçkiler:
Gitme Baba (2013) Son Görev - The Last Job (2021) Derin Korku - Sea Fever (2020) Ölü Yatırım (2018) Sadakatsizler - Les Infideles - The Player (2012) Velayet - Custody (2018)

Leave a comment