Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak
Filmler Belli Oldu

Birbirinden farklı filmlere ev sahipliği yapan Paribu Cineverse, sinemaseverleri bu Cuma vizyona girecek yeni filmlerle buluşturuyor. Vizyonda yer alan filmlerin yanı sıra Gran Turismo, Gezegenler Savaşı (The Wandering Earth 2), Efsunlu 3: Muska, Drakula: Son Yolculuk (The Last Voyage of the Demeter), Uzay Köpekleri (Space Pups), Otoban Katilleri, Katili Yakalamak (To Catch a Killer), Kelebek Görüşü (Butterfly Vision) ve 30 Ağustos’ta vizyona girecek Doru Macera Adası filmleri sinemaseverlerin beğenisine sunuluyor.

Pek çok filmi dünyayla birlikte vizyona getiren Paribu Cineverse, bu Cuma da birbirinden farklı türde yerli ve yabancı filmleri vizyona getiriyor. Gerilimden drama, korkudan aksiyona, animasyondan bilim kurguya önemli yapımların vizyonda olacağı Cuma günü, sinemaseverlere farklı dünyaların kapılarını aralayacak. Gran Turismo, Gezegenler Savaşı (The Wandering Earth 2), Efsunlu 3: Muska, Drakula: Son Yolculuk (The Last Voyage of the Demeter), Uzay Köpekleri (Space Pups), Otoban Katilleri, Katili Yakalamak (To Catch a Killer), Kelebek Görüşü (Butterfly Vision) ve 30 Ağustos’ta vizyona girecek Doru Macera Adası filmlerinin vizyona gireceği haftanın vizyon programı ve detayları www.paribucineverse.com üzerinden takip edilebiliyor.
25 Ağustos Cuma günü vizyonunun öne çıkanları

• David Harbour, Orlando Bloom ve Archie Madekwe’nin başrolleri paylaştığı Gran Turismo, profesyonel bir araba yarışçısı olma hayallerini gerçekleştirmeye çalışan bir gencin hikayesini konu ediniyor. Filmde, arabalara karşı doğuştan gelen bir yeteneğe sahip olan Jann Mardeborough, gerçek bir profesyonel yarışçı olma yolunda ilerlerken hem kendisinin hem de arabanın sınırlarını zorlayacaktır…

• Çin yapımı bir macera filmi olan Gezegenler Savaşı (The Wandering Earth 2), dünyayı kurtarmak için zorlu bir mücadeleye girişen bir grup gencin hikayesini konu ediniyor. Hızla yanmakta olan güneşin dünyayı yok etme tehlikesine karşı bir grup genç, gezegeni yeni bir güneş sistemine itmek için devasa motorlar geliştirip bu ölüm kalım mücadelesini başarıyla tamamlamak isterler.

• Uğur Kaplan yönetmenliğinde vizyona giren Efsunlu 3: Muska, bir hastanede meydana gelen gizemli olayları araştıran genç bir kadının yaşadıklarını konu ediniyor. Ruh sağlığı merkezindeki kayıp hasta bakıcıların haberini yapmak üzere hasta bakıcı olarak işe başlayan gazeteci Ebru, kısa bir süre sonra hastalanır. Ancak paylaştığı bir fotoğrafla gizemli araştırmanın bir parçası haline getirdiği Kerem ile birlikte yıllar öncesine dayanan sırlarla dolu bir dizi olayı çözmek üzeredirler…

• Drakula efsanesinin korku ve gerilim türündeki filmi Drakula: Son Yolculuk (The Last Voyage of the Demeter), Londra’ya özel bir kargo taşımak için kiralanan Rus yelkenlisi Demeter’da yaşanan olayları konu ediniyor. Gemide bilinmeyen bir varlık, her gece gemi mürettebatının birer birer ortadan kaybolmasına neden olur. Her gün birbirinden tehlikeli olaylarla karşılaşan mürettebat, hayatta kalmak için zorlu bir mücadele verir.

• Çocukların ilgisini çekecek Uzay Köpekleri (Space Pups), Jason Murphy yönetmenliğinde macera ve bilim kurgu türlerini bir araya getiriyor. Film, peşlerine düşen Ufo avcısından kurtulmak için sevimli köpeklere dönüşen uzaylılara yardım eden iki çocuk ve ebeveynlerinin hikayesini konu ediniyor. İki küçük çocuk ve ebeveynleri, uzaylıları avcıların elinden kurtarabilecek midir?

• Senaristliğini ve yönetmenliğini Tolga Kadıoğlu’nun üstlendiği Otoban Katilleri, bir araba kiralayıp önlerine çıkan insanları öldürmeye başlayan iki arkadaşın hikayesini konu ediniyor. 2006 yılında yaşanmış gerçek bir hikâyeden uyarlanan filmde, ağır uyuşturucunun etkisi altındaki iki arkadaşın otoyol kenarındaki istasyon ve dükkanlarda dehşet saçarak güney sınırından yurt dışına kaçma mücadelesi anlatılıyor.

• 30 Ağustos’ta vizyona girecek çocukların ve animasyon tutkunlarının ilgisini çekecek animasyon filmi Doru Macera Adası, “Ormanın Kralı” ünvanını kazanmak üzere ormanda düzenlenen bir dizi yarışmayı konu ediniyor. Kara takımın kaptanı Karatay ve beyaz takımın kaptanı Doru’nun ilk başta eğlenceli geçen mücadelesi bir süre sonra ciddileşmeye başlar. Fakat uğruna savaşılan kral tacı, oyunlar sonunda tahmin edilemeyen bir sürprizle gelecektir…

CGV Mars Cinema Group Hakkında:
CGV Mars Cinema Group, Türkiye’de sinema sektörü ile ilgili sonsuz potansiyel beklentisiyle 2016 yılında CGV ve Mars’ın bir araya gelerek aile olmasıyla Türkiye’de sinema izleyicisine üstün hizmet kalitesiyle sinema keyfi sunmak için çalışmalarını sürdürmektedir. IMAX, 4DX, Starium, ScreenX gibi ileri düzey film teknolojilerini Türkiye ile ilk buluşturan şirket olan CGV Mars Cinema Group, konforlu, özelleştirilmiş koltuklarının yer aldığı Gold Class ve Tempur salonları ile de farkını ortaya koymaktadır. Paribu Cineverse salonları ile dünya standartlarındaki teknolojiyi; konfor, ergonomi ve üstün hizmet anlayışı ile birleştiren CGV Mars Cinema Group, sunduğu avantajlı kampanyalar ve CGV Cinema Club ile sinema keyfini herkesle buluşturmayı hedeflemektedir. CGV Mars Cinema Group Türkiye genelinde 30 şehirde, 86 sinema işletmesi ve 737 salon sayısı ile sinemaseverlere hizmet sunan, Türkiye’nin en büyük sinema zinciridir.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Bana Masal Anlatma (2015) Ödünç Sevgili - Something Borrowed (2011) Krzysztof Kieślowski'nin Yönettiği Üç Renk Üçlemesi (2022) Troller: Hep Beraber - Trolls Band Together (2023) Ziyaretçi (2021) Sevgililer Günü Katliamı 3D - My Bloody Valentine 3D (2009)