Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak
Filmler Belli Oldu

Birbirinden farklı filmlere ev sahipliği yapan Paribu Cineverse, sinemaseverleri 6 Ekim Cuma vizyona girecek yeni filmlerle buluşturuyor. Vizyonda yer alan filmlerin yanı sıra Bursa Bülbülü, Masal Zamanı 2: Sihirli Kapı, Exorcist: İnançlı (The Exorcist: Believer), Hep Yek: Düğün, Roza, Jester: İntikam Gecesi (The Jester), Kent Mezarlığında Sızıntı ve Hazep sinemaseverlerin beğenisine sunuluyor.
Pek çok filmi dünyayla birlikte vizyona getiren Paribu Cineverse, bu Cuma da birbirinden farklı türde yerli ve yabancı filmleri vizyona getiriyor. Korkudan drama, maceradan komediye önemli yapımların vizyonda olacağı Cuma günü, sinemaseverlere farklı dünyaların kapılarını aralayacak. Bursa Bülbülü, Masal Zamanı 2: Sihirli Kapı, Exorcist: İnançlı (The Exorcist: Believer), Hep Yek: Düğün, Roza, Jester: İntikam Gecesi (The Jester), Kent Mezarlığında Sızıntı ve Hazep filmlerinin vizyona girdiği 6 Ekim Cuma haftasının vizyon programı ve detayları www.paribucineverse.com üzerinden takip edilebiliyor.

6 Ekim Cuma günü vizyonunun öne çıkanları

Ata Demirer, Cem Gelinoğlu ve Özge Özacar oyuncu kadrosuyla vizyona giren Bursa Bülbülü, 1980’li yıllarda Bursa’da geçen, müzikle iç içe bir hayatı anlatıyor. Bursa’da bir çay bahçesinde şarkıcılık yapan Cengiz’in en büyük hayali bir kaset çıkarmaktır. Dönemin ünlü bestekarı Şerafettin’in bestesi ile çıkış yapacağını düşünen Cengiz, ağabeyinden borç alır ancak kendisini talihsiz bir dizi olayın içinde bulur.

Türkiye’nin en ünlü çocuk oyuncu kadrosunda ve en fantastik masal evrenine sahip olan Masal Zamanı evreninin ikinci filmi Masal Zamanı 2 “Sihirli Kapı”, sadece masal kahramanlarının görebildiği bir sihirli kapıdan gelen kötülerin iyilerle mücadelesini konu ediniyor. “Melez Prenses” Melisa, “Kurt Adam” Erman ve masal diyarından iyilere yardıma gelen Alper, kötü cadı Yasemin ve Cüce’nin planlarını boşa çıkarmaya çalışırlar.

David Gordon Green’in hem senaristliğini hem yönetmenliğini üstlendiği Exorcist: İnançlı (The Exorcist: Believer), başlarına gelenlerden sonra şeytanın en kötüsüyle yüzleşmek zorunda kalan bir adamın hikayesini konu ediniyor. Kızı Angela’yı tek başına büyüten Victor Fielding, kızının arkadaşıyla ormanda kayboluşu sonrası kendisini bir dizi talihsiz olayın içerisinde bulur. Şeytanın en kötüsüyle yüzleşmek zorunda kalan Victor, dehşet içinde benzer bir olaya tanık olmuş, yaşayan tek kişiyi arar: Chris MacNeil’ı…

Bilal Kalyoncu yönetmenliğinde vizyona giren Hep Yek: Düğün, büyük bir mafyanın kızını kaçıran iki arkadaşın yaşadıklarını konu ediniyor. Başlarından macera eksik olmayan Altan ve Gürkan, İç Anadolu’nun en büyük mafyasının kızını kaçırırlar. Peşlerine düşen mafyadan kurtulmaya çalışırken ortalığı birbirine katan ikiliyi büyük bir sürpriz beklemektedir…

Belçim Bilgin, Burak Sevinç ve Fikret Kuşkan’lı kadrosuyla izleyiciye 1 saat 56 dakikalık bir dramatik hikaye sunan Roza, mevsimlik işçi olarak Urfa’dan Mersin’e göç eden bir ailenin hayatına odaklanıyor. Filmde, bir genç kız aşık olduğu adamla evlenebilmek için evden kaçıyor. Ancak çok geçmeden kendisini beklemediği durumlar içerisinde buluyor. Aşık olduğu adam kısa bir süre sonra onu terk ediyor ve ailesine kızlarının onu aldattığını söylüyor. Yaşadıkları acıdan sonra kızının masumiyetini temizlemek isteyen annesi, onu öldürmeye karar veriyor…

Haftanın korku filmlerinden Jester: İntikam Gecesi (The Jester), kasabalarını tehdit eden varlıktan kurtulmanın yolunu arayan iki kız kardeşin hikayesini konu ediniyor. Filmde, Jester olarak bilinen kötü niyetli bir varlık, Cadılar Bayramı gecesinde küçük bir kasabanın sakinlerini korku içerisinde bırakıyor. İki kız kardeş, bu kötü varlığı yenmenin bir yolunu bulmak için bir araya geliyor. Çok geçmeden kardeşler, yalnızca karanlık geçmişlerindeki yanlışları nasıl düzelteceklerini çözerek hayatta kalabileceklerini fark ediyorlar.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Kolpaçino: 3. Devre (2016) Ben ve Sen - Io e Te - Me & You (2013) Öldür Beni (2009) Simurg (2012) Qüfür (2013) Aşk Kırmızı (2013)