ALL THE BOYS LOVE MANDY LANE / VAHŞET PARTİSİ
Mandy Lane, güzel ve el değmemiş bir lise öğrencisi. Okuldaki çocuklar Mandy’le bir gece geçirebilmek için birbirleriyle yarışmaktadırlar. Lisenin başından itibaren bu 16 yaşındaki Teksas’lı melekle birlikte olmaya çalışanlardan bazıları bu uğurda ölmüştü.
Chloe ve Red Mandy’i, hafta sonu tatili için Red’in ailesine ait olan çiftliğe çağırırlar. Mandy de bu olayı yeni arkadaşlar edinmek için iyi bir fırsat olarak görür. Gruptaki erkekler de bu hafta sonunu Mandy’le bir gece geçirebilmek için bir şans olarak görürler.
Şehir merkezinden uzaklaşırlarken erkekler birer birer Mandy’e kur yapmaya başlarlar. Benzincide karşılaştıkları adamdan bir fıçı bira çalan gençler parti yapmak için hızla çiftliğe doğru yol alırlar. Yolda uyuşturucu kullanan herkesin aksine Mandy,  bu eğlencelere katılmaz.
Çiftliğe vardıklarında ise erkekler Mandy’nin ilgisini çekebilmek için çeşitli oyunlar oynamaya başlarlar. Fakat gece ilerledikçe bu masum oyunların yerini bir dehşet dalgası alır. Mandy’nin reddettiği biri, çiftlikteki gençleri birer birer öldürmeye başlar.
Mandy kendini en yakın yerleşim yerine kilometrelerce uzak olan bu çiftlikte bir ölüm kalım savaşı içerisinde bulur.

YÖNETMENİN AÇIKLAMASI

Lise benim için korkutucu bir deneyimdi. Şimdi geriye baktığımda o günler benim için nostaljik bir anlam taşıyor. Korktuğum ve endişe duyduğum, kendime güvensiz olduğum günlerdi. “All the Boys Love Mandy Lane” de bu korkuların farklı bir biçimde sunulduğu bir lise filmi yapmak istedik. Umarım bu konuda başarılı olmuşuzdur ve insanlar “All the Boys Love Mandy Lane” i izlerken ergen olmanın ne kadar korkunç bir şey olduğunu ama yine de o günlerin her zaman özlendiğini hatırlarlar.
-Jonathan Levine, Yönetmen-
OYUNCULAR HAKKINDA
AMBER HEARD (Mandy Lane)

Amber Heard bütün güzelliği ve doğallığıyla Hollywood’un gelecek vaat eden genç oyuncularından biri olmayı başardı. Amber yakın zamanda Kevin Williamson’ın “Hidden Palms” isimli dizisinde ve bağımsız bir yapım olan PRICE TO PAY’de rol aldı. Geçen sene Emile Hirsch, Justin Timberlake ve Bruce Willis’le ALPHA DOG’da oynayan Heard, NORTH COUNTRY filminde Charlize Theron’un gençliğini canlandırdı. Oynadığı diğer yapımlar arasında SIDE, FRIDAY NIGHT LIGHTS, THE O.C. ve JACK & BOBBY bulunmaktadır.
MICHAEL WELCH (Emmet)
1987 Los Angeles doğumlu olan Welch FRASIER dizisinde Niles karakterinin gençliğini oynadı. JOAN OF ARCADIA dizisinde Luke Girardi karakterini canlandıran Welch UNITED STATES OF LELAND filminde otistik bir çocuğu canlandırarak dikkatleri üstüne çekti. STAR TREK: INSURRECTION, STARGATE SG, AN ENEMY OF THE PEOPLE ve MY SUICIDE filmlerinde rol alan Welch, COLD CASE, CROSSING JORDAN, WITHOUT A TRACE ve NCIS dizilerinde konuk oyuncu olarak yer aldı.

FİLMİ YAPANLAR HAKKINDA
JONATHAN LEVINE (Yönetmen)

ALL THE BOYS LOVE MANDY LANE Jonathan Levine’in ilk filmidir. 2005 yılında Audi’nin “Step Ahead with A3” projesi için bir belgesel çekmek üzere onlarca aday arasından seçildi. LOVE BYTES isimli belgesel Audi’nin internet sitesinde oynadı ve A&E Network’de gösterildi.
2002 yılında Los Angeles’ta American Film Institute Conservatory’den mezun olan Levine, bitirme tezi filmi olan SHARDS’le dikkatleri üzerine çekti. Kısa filmi dünyanın dört bir yanında festivallerde gösterildi ve HBO tarafından satın alınarak yayınlandı.
AFI Levine’i Richard P. Rogers Spirit of Excellence Award’la ödüllendirdi.
Levine’in ikinci filmi WACKNESS Sony Pictures Classics tarafından satın alındı ve Amerika’da gösterime girdi.
FELIPE MARINO (Yapımcı)
Bogota, Kolombiya’da büyüyen Felipe Marino, eğlence sektöründeki kariyerine, New York’ta bulunan Paramount Pictures’da başladı. Bir yıl sonra, öykü ve geliştirme analisti olarak Los Angeles Paramount Pictures bünyesine katıldı. 2003 yılında, Paramount’dan ayrılarak, başkan Peter Rice için çalışmak üzere Fox Searchlight’a geçti.
Artisan Entertainment ve Scott Rudin Productions’da da çalışan Marino, güzel sanatlarda yüksek lisans derecesine sahiptir.

OYUNCULAR: Amber Heard, Michael Welch, Whitney Able, Edwin Hodge, Aaron Himelstein, Luke Grimes, Melissa Price, Anson Mount
YÖNETMEN: Jonathan Levine
SENARYO: Jacob Forman
YAPIMCI: Felipe Marino, Joe Neurauter, Chad Feehan
SORUMLU YAPIMCI: Keith Calder
ORTAK YAPIMCI: Brian Udovich
GÖRÜNTÜ YÖNETMENİ: Darren Genet
YAPIM TASARIMI: Tom Hammock
KURGU: Josh Noyes
MÜZİK: Mark Schulz
Bir Occupant Films Yapımı

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (12. hafta):
Hüddam 4: Ahmer (2024) Evie (2024) Cesur Balina Katak - Katak: The Brave Beluga (2024) Sırrını Biliyorum (2024) Öldüm Bittim (2024) Sevmek Yüzünden (2024) İki Yüzlü (2024) Eflatun (2024) Queen Mary'nin Laneti - Haunting of the Queen Mary (2024) Ölümcül Sır - The Bricklayer (2024) BTOB TIME: Be Together the Movie (2024) Köylüler - The Peasants (2024) Demir Pençe - The Iron Claw (2024)
Arşivden Seçkiler:
Zor Baba 3 - Meet The Parents: Little Fockers (2010) Her Şey Mümkün (2017) YAKARI LA GRANDE AVENTURE (2022) Çarpık Evdeki Cesetler - Crooked House (2018) Palermo’da Yüzleşme - Palermo Shooting (2009) Macera Günlükleri: Sihirli Adaya Yolculuk - The Shonku Diaries: A Unicorn Adventure (2017)

Leave a comment