“Ustalara Saygı” toplantılarının 22 Kasım’daki konuğu Ersan Erdura…
Popüler müziğimizin
“Çocuk Gözler”ine saygı

Popüler müziğimizin en önemli solistlerinden biri olan Ersan Erdura, Beşiktaş Belediyesi tarafından düzenlenen “Ustalara Saygı” toplantılarının konuğu olacak. Altıncı sezonuna Turhan Selçuk gecesi ile başlayan “Ustalara Saygı” etkinliği bu kez popüler müziğimizin usta solistlerinden Ersan Erdura için gerçekleştirilecek. Faruk Şüyün tarafından hazırlanan gece Melih Cevdet Anday Sahnesi’nde (Akatlar Kültür Merkezi), 22 Kasım Pazartesi akşamı saat 20.00’den itibaren takip edilebilecek.

1961’de, henüz 12 yaşındayken Boğaziçi Orkestrası’nı kuran ve girdiği yarışmada “En İyi Amatör Orkestra” ödülünü kazanan Ersan Erdura, elli yıla yaklaşan müzik serüvenini, bizzat sahnede kalarak şarkılarıyla sanatseverlere özetleyecek. Erdura gecede “Çocuk Gözler”, “Acılar Sürekli Olamaz”, “Hayalin Gitmez”, “Aşktan da Öte” gibi klasikleşmiş şarkılarını bir kez daha yorumlayacak.

Ersan Erdura’yı bu özel gecesinde dönem dönem birlikte çalışmalar yaptığı, aynı sahneleri paylaştığı aralarında Ayşe Mine, Coşkun Demir, Gökselin İleri, Gülen Andak, Hakan Eren, Hakan Tok, Hakkı Yalçın, Nükhet Duru, Zafer Dilek’in de bulunduğu popüler müziğimizin pek çok önemli ismi yalnız bırakmayacak.

Gecede, Ersan Erdura’nın Ossi Müzik tarafından hazırlanan iki CD’lik “En İyileriyle Ersan Erdura” albümünün sanatseverlere ilk sunumu da gerçekleştirilecek. Sunuculuğunu Hakan Eren’in üstleneceği gecede bu sürpriz isimler de sahneye çıkıp sevilen şarkılarını dinleyiciler için yorumlayacak.

“Ustalara Saygı” toplantısında; Ersan Erdura’nın yarım asırlık müzik geçmişinden fotoğraf kareleri de seyircilere sunulacak.

Etkinlik: Ustalara Saygı Toplantısı – Ersan Erdura

Tarih: 22 Kasım 2010 Pazartesi

Yer: Melih Cevdet Anday Sahnesi- Akatlar Kültür Merkezi

Saat: 20.00

Melih Cevdet Anday Sahnesi / (Akatlar Kültür Merkezi): 0 212 351 93 84

Adres: Akmerkez’in Etiler’e giden kapısının karşısındaki Zeytinoğlu Caddesi üzerinde…

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Entourage (2015) Ördeklerin Göçü - Migration (2024) Hızlı ve Öfkeli 4 / Fast and Furious (2009) Soldaki Son Ev - The Last House On The Left (2009) Sabit Kanca: Son Soru (2020) Kuzeyli - The Northman (2022)

Leave a comment