Başarılı oyuncu Atilla Arcan’ın kızı Şebnem Arcan, 10 yıldır birlikte yürüttüğü sahne ve oyunculuk kariyerine müzik dünyasında devam etme kararı aldı. Rol aldığı bir çok başarılı yapımın ardından sürpriz bir kararla ses sanatçılığını seçen Şebnem Arcan, 3 şarkılık single çalışmasına birde klip çekti. Söz-müzik Murat Güneş imzası taşıyan “Sadakatin Yetmez” isimli şarkıya çekilen klibin yönetmenliğini tecrübeli isim Kemal Başbuğ,  düzenlemelerini müzik dünyasının usta ismi Suat Aydoğan yaptı.Birçok başarılı ismin bir araya geldiği Şebnem Arcan’ ın projesine en büyük destek, klip çekimine sürpriz bir şekilde gelip kızının her zaman yanında olduğunu gösteren Atilla Arcan’ dan  geldi.Set çalışanları için özel hazırlattığı pasta ile gelen Atilla Arcan “Bu da kızımın şans pastası” diyerek hem kızına hem de klip de çalışan ekibe moral oldu.

OYUNCUNUN KLİP ÇALIŞMASI TİYATRODA OLUR   
Şebnem Arcan’ ın “Sadakatin Yetmez” isimli şarkısının klip çalışması Haldun Dormen tiyatrosunda yapıldı. Tecrübeli yönetmen Kemal Başbuğ, Şebnem Arcan’ın oyunculuk ve şarkıcılıktaki başarısını tiyatro sahnesinde çektiği klip ile sergiledi.Şebnem Arcan’a oyuncu arkadaşları Barış Hayta ve Neslihan Aka, destek olmak amacıyla klipte eşlik ettiler.

BABASI BENİM, OĞLU KIZIMIN YÖNETMENİ OLDU
Kızının klip çalışmasını yakından takip eden usta oyuncu Atilla Arcan, birçok başarılı işe imza atan Erşan Başbuğ ustayı anmadan yapamadı. TRT döneminde başarılı yönetmen ile birçok işe imza attıklarını dile getirirken “Kader çocuklarımızın yolunu da birleştirdi, babası benim, oğlu kızımın yönetmeni oldu” dedi.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (18. hafta):
Umudunu Kaybetme - The Old Oak (2024) Grabuna (2024) Üç Günlük Dünya (2024) SOBE: Sakallı Bebek (2024) Hanna ve Minik Canavarlar - Hanna And The Monsters (2024) Çocuk Kalbi (2024) Tarot - Horrorscope (2024) Tereddüt Çizgisi (2024) Bakkal Amca: Mahmut Tuncer (2024) Sinemada İtiraz Ediyorum (2024) Şahsi Meselemiz Merkez Üssü Hatay (2024) Küçük Prens Karlar Ülkesi - The Swiss Adventure (2024) Back to Black (2024)
Arşivden Seçkiler:
Celal Tan ve Ailesinin Aşırı Acıklı Hikayesi (2011) Lucy (2014) Çaykovski’nin Karısı - Tchaikovsky’s Wife (2023) Karanlığın Elli Tonu - Fifty Shades Darker (2017) Şerr-i Cin (2022) Terminator 2: Mahşer Günü - Terminator 2: Judgment Day (2017)

Leave a comment