Fatih Ürek evinin kapılarını ilk kez Nazlı Ilıcak’la Pazar Gezmesi’ne açtı

Kanal D’nin, yapımcılığını D Productions’ın üstlendiği, sevilen sohbet programı “Nazlı Ilıcak’la Pazar Gezmesi”nin bu haftaki konuğu sahnelerin sevilen şarkıcısı Fatih Ürek. Evinin kapılarını ilk kez Pazar Gezmesi kameralarına açan Ürek, samimi açıklamalarda bulundu.
En son Ece Erken’in düğününe gittiğini anlatan sevilen şarkıcı, Nazlı Ilıcak’ın “birbirinizin evlerine oturmaya gidiyor musunuz?” sorusuna “Kimse kimseyi kandırmasın, öyle bir şey yok! Hiçbir sanatçı, arkadaşlarımı eve çağırayım, beraber bir şeyler yapalım demiyor. Onlar eskidenmiş. Evime bir tek Serdar Ortaç geldi.” diye cevap verdi.
30 yılı aşkın bir süredir sahnelerde olan Fatih Ürek, kendisine karşı bir ayrımcılık yapıldığını söyleyerek; “Genel anlamda bir çekememezlik var. Beni çok yeni zannediyorlar. Ben 30’u devirdim. Önce tiyatro sanatçısı oldum, sonra müziğe girdim. Diyorlar ki ‘Fatih nasıl böyle bir şey yapabilir’. Çok çalışmak boşu boşuna değil. Sahneye yıllarımı verdim ama benim sanatımı kabul etmiyorlar.” dedi.
Annesi ve ablası aynı anda kanser olan Fatih Ürek, ikisine de çok kızgın olduğunu şu sözlerle anlatttı: “Hasta olduktan sonra ikisini de görmedim. Göremem, içim kaldırmaz. Kendilerine bakmadıkları için çok kızgınım. Şimdi tedavi görüyorlar. Ailenin en küçüğü ama en güçlüsü benim. Çok naif, yumuşak bir insan gibi görünsem de çok sertimdir.”

Fatih Ürek, Nazlı Ilıcak’la Pazar Gezmesi için gardırobunu açtı. Sahne kıyafetlerini Nazlı Ilıcak’a gösteren Fatih Ürek’in leopar desenli gömleğini Nazlı Ilıcak da üzerine giydi. Fatih Ürek, şu anda sahnelerde olan sanatçıların kıyafetlerini nasıl bulduğunu ise, “Pop şarkıcılarının kıyafetlerini biraz fazla iddialı buluyorum. Zaman, ortam ve bakış açısı değişikliğini yaşıyoruz. Daha mutaassıp olduk. Ona rağmen çok iddialı kıyafetler giyiliyor.” şeklinde değerlendirdi.

Ünlü şarkıcı isminin, annesinin rüyasında bir dede görmesiyle koyulduğunu, göbek adının da Sultan Mehmet olduğunu ancak, kütükte yazılmadığını belirtti. Üç kızdan sonra doğan, ailenin tek erkek çocuğu olan Ürek “Ben doğunca 40 kurban kesiliyor. Sonralarda beni sahnelere çıkmak istediğim için umutsuz bir vaka olarak gördü akrabalar ama çok hayırlı bir evlat oldum.”

Nazlı Ilıcak’ın çocuğun olsun istiyor musun sorusunu Fatih Ürek şöyle cevapladı: “Çocukları çok seviyorum ama çocuk çok büyük bir sorumluluk, sahneyi bırakmak gerekiyor. Bu saatten sonra zor, ben gideyim adım kalsın yadigar.”

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (18. hafta):
Umudunu Kaybetme - The Old Oak (2024) Grabuna (2024) Üç Günlük Dünya (2024) SOBE: Sakallı Bebek (2024) Hanna ve Minik Canavarlar - Hanna And The Monsters (2024) Çocuk Kalbi (2024) Tarot - Horrorscope (2024) Tereddüt Çizgisi (2024) Bakkal Amca: Mahmut Tuncer (2024) Sinemada İtiraz Ediyorum (2024) Şahsi Meselemiz Merkez Üssü Hatay (2024) Küçük Prens Karlar Ülkesi - The Swiss Adventure (2024) Back to Black (2024)
Arşivden Seçkiler:
Edepsiz Kız - Dirty Girl (2012) Çözümler Kitabı - Book of Solutions (2023) Muhteşem Kadın - A Fantastic Woman (2018) Siyah Giyen Adamlar: Global Tehdit - Men in Black: International (2019) Sebastian: Sevgili Dostum - Belle et Sebastien: L’Aventure Continue (2017) Kaptan Dandun - Captain Sharky (2018)

Leave a comment