“Unutulmaz ve tüyler ürpertici bir anlatım”

Daha Ölü Olamazdı

Alexis’in, Lydia Small’un ölümüne tanık oluşunun üzerinden üç ay geçmişti ve artık tek istediği normal hayatına dönebilmekti. Fakat normal insanlar bir fotoğrafa baktıklarında, aslında orada olmayan kişileri görmezdi. Normal insanlara arkadaşlarının hayaletleri musallat olmaz ya da korkunç saldırılara uğramazlardı.

Başlarda her şey bir intikam planı gibiydi. Özellikle de okuldan bir kız kaybolduğunda ve ardında sarı güller bulunduğunda bundan emin olmuşlardı. Çok geçmeden, artık kimsenin güvende olmadığı ve onları sadece Alexis’in kurtarabileceği ortaya çıkmıştı. Ancak bu sefer düşman hiç olmadığı kadar güçlüydü.

Kader onları, en kötü kâbuslarında bile hayal edemeyeceği biçimde birbirine bağlamıştı.

“Unutulmaz ve tüyler ürpertici bir anlatım.” — Voya

Çevirmen: Eren Abaka

Suikast Bürosu

Zaman, kusuru olmayan yegâne makinedir.

Hayatın temelini oluşturan tüm felsefi değerleri yıkıp baştan kuran Suikast Bürosu, sarsılmaz ahlaki inançlarına sıkı sıkıya bağlı bir örgütün dinamiklerine ışık tutuyor. Saygın üyelerden oluşan bu grubun toplumsal faydayı gözeten bir tutumla icra ettikleri suikastlar, günün birinde geri tepen bir silah misali, kusursuz yapılanmalarında geri dönülmez bir çatırdamaya yol açıyor ve insanı kendi özüyle bir kez daha yüzleşmeye zorluyor.

Çevirmen: İnci Katırcı

Charlotte Holmes Serisi
Kutulu Set

1- Charlotte Holmes Dosyası
2- August’un Sonu
3- Jamie’nin Davası
4- Bir Holmes Meselesi

Watson ve Holmes:
Belanın ortasındaki muhteşem ikili.

“Elementary ve Sherlock gibi dizilerin hayranları bu kitabı yalayıp yutacak… edebiyat dünyasının en sevilen ikililerinden birini tekrar okumak
için harika bir mazeret.” — Booklist

Çevirmen: Pınar Polat

Hainin Oyunu Serisi
Kutulu Set

1- Hainin Oyunu
2- Düzenbazın Kalbi
3- Savaşçının Laneti

Hainin Oyununda kazanmaktan başka şansın yok.

“Her sayfada artan gerilimiyle, son kitaba doğru nefes kesen bir yolculuk.”
— Booklist

“Sıradaki büyük genç yetişkin çılgınlığı.”
— Entertainment Weekly

“Her ters köşede ağzınız açık kalacak.”
— Justine Magazine

“Nielsen, hikâye boyunca gerilimi belirli bir seviyede tutarken bir yandan da okuru savunmasız yakalamak konusunda müthiş bir iş çıkarmış.
En zor beğenen okurlar bile tatmin olacak.”
— School Library Journal

Çevirmen: Deniz Arı

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Daire - The Loft (2015) Non-Stop (2014) My Hero Academia The Movie: World Heroes’ Mission (2021) Kasabanın Yenisi / New in Town (2009) Cinayet Tezi - Thesis On a Homicide (2013) Elveda - The Farewell (2020)