Ünlü müzik grubu *NSYNC, yeni Troller filmi için 20 yıl sonra bir arada!

90’lı yılların ünlü grubu *NSYNC, 10 Kasım’da vizyona girecek Troller Hep Beraber filmi için hazırladıkları yeni şarkı vesilesiyle buluştu.

Ünlü *NSYNC grubunun üyeleri, yıllar sonra ilk kez bir araya gelerek “Troller Hep Beraber” sinema filmi için stüdyoya girdi ve “Better Place” adlı yeni şarkılarıyla hayranlarını sevindiren bir dönüş yaptı. DreamWorks Animation yapımı olan Troller serisinin hem müzik danışmanlığını üstlenen hem de Çalı karakterini seslendiren Justin Timberlake, yeni “Troller Hep Beraber” filminde de popüler eski ve yeni pop şarkılarla izleyenlere eğlenceli bir seyir keyfi sunacak.

Yeni filmde Çalı’nın, dört erkek kardeşi Floyd, John Dory, Spruce ve Clay ile bir zamanlar popüler erkek müzik grubu BroZone’un bir üyesi olduğu ortaya çıkar. Floyd’un yeteneksiz iki pop yıldızı tarafından kaçırılması üzerine kardeşler onu kurtarmak için bir araya gelmeli ve mükemmel aile ahengini yakalamalıdırlar. Tıpkı filmdeki gibi gerçek hayatta da Justin Timberlake eski grup üyeleri Joey Fatone, Lance Bass, JC Chasez ve Chris Kirkpatrick ile bir araya geldi. İzleyiciler filmi izlerken çok renkli bir müzikal yolculuğa çıkmakla kalmayacak, aynı zamanda *NSYNC’in 20 yıl aradan sonra birlikte yaptığı ilk şarkı olan Better Place’i de dinleme fırsatı bulacak.

Her zaman dostluğun, ailenin ve müziğin öne çıktığı Troller, yine ailelere eğlence dolu bir macera sunuyor! “Troller Hep Beraber” filmi, 10 Kasım’da sinemalarda sevenleriyle buluşuyor.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (18. hafta):
Umudunu Kaybetme - The Old Oak (2024) Grabuna (2024) Üç Günlük Dünya (2024) SOBE: Sakallı Bebek (2024) Hanna ve Minik Canavarlar - Hanna And The Monsters (2024) Çocuk Kalbi (2024) Tarot - Horrorscope (2024) Tereddüt Çizgisi (2024) Bakkal Amca: Mahmut Tuncer (2024) Sinemada İtiraz Ediyorum (2024) Şahsi Meselemiz Merkez Üssü Hatay (2024) Küçük Prens Karlar Ülkesi - The Swiss Adventure (2024) Back to Black (2024)
Arşivden Seçkiler:
Koralin ve Gizli Dünya - Coraline  (2009) Anahtar (2012) Çizmeli Kedi: Son Dilek - Puss in Boots: The Last Wish (2023) Fırtınalı Soygun - Force of Nature (2020) Cyrano (2022) Benzersiz (2017)