Ufak Tefek Aşk Hâlleri

Her şey bir aşk hikâyesiyle başladı.

Catana, sevgilisi John’la yaşadığı gündelik, ufak tefek, şapşal anılarını aralarında kalacağını düşünerek küçük karikatürler hâlinde çiziyordu. Sonra bir gün John bu mutluluğu herkesle paylaşmaya karar verdi…

“Catana’nın sıcacık karikatürlerini gördüğünüzde içiniz kesinlikle huzurla dolacak.” — BuzzFeed

“Catana’nın karikatürlerini keşfetmek benim için inanılmaz mutluluk vericiydi ve bu konuda yalnız olmadığıma eminim. Günümüz ilişkilerinin en küçük, en özel anlarını yakalayıp gündelik hayatımızın absürd ve şapşal hâllerinin muhteşem yansımalarına çevirmeyi başarmış.” — Book Riot

İlk Aşk İlk Günah

Üç yakın arkadaşın hikâyesi bu:
Biri öldü, biri hapiste, diğeri de yıllardır gerçeğin peşinde.

Okulunun en popüler kızlarından biri olan Angela Wong on altı yaşındayken ardında hiçbir iz bırakmadan kaybolmuştu. Kimse, şimdilerde büyük bir firmanın yükselen yıldızı ve yöneticisi olan en yakın arkadaşı Geo’nun bir şekilde bu işe bulaşmış olacağından şüphelenmemişti.

Ama on dört yıl sonra, Angela’nın kalıntıları Geo’nun çocukluk evinin yakınındaki ağaçlıkta bulunduğunda, hayatındaki en önemli iki kişiyi o gece kaybeden Kaiser nihayet her şeyi öğrenmişti: Angela, Calvin James’in kurbanıydı. Yıllar önce Geo’nun sevgilisi ve yakalanana kadar en az üç kadını daha öldürmüş olan adamın.

Herkes, gerçeğin nihayet gün yüzüne çıktığını düşünse de derinlere gömülmüş daha karanlık sırlar da vardı. O uğursuz gece yaşananlar herkesin bildiğinden çok daha karmaşık ve kan dondurucuydu. Angela ile aynı şekilde öldürülen yeni cesetler ortaya çıkmaya başladıkça takıntılı geçmiş, ölümcül şimdiyle iç içe geçecekti.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (11. hafta):
Ölümcül Oyunlar - Funny Games (2024) Kara Cin Laneti (2024) Tay 2: Ebabil Takımı (2024) Bana Beni Anlat (2024) Nisan (2024) Neandria - Neandreia (2024) Dedektif Conan: Siyah Demir Denizaltı - Detective Conan: Black Iron Submarine (2024) Aile Çıkmazı (2024) Mükemmel Aile (2024) Zavallılar - Poor Things (2024) Adaletin Eli - Red Right Hand (2024) Oppenheimer (2024) Gece Yüzüşü - Night Swim (2024)
Arşivden Seçkiler:
Rina (2010) El Hass: Cinden Olan İnsandan Doğan (2022) Mannu Çanakkale'de (2023) Manifesto (2017) Konuşan Hayvanlar (2019) Gizemli Kadın - La Femme du Veme - The Woman In The Fifth (2012)