Baba olmaya üç ay kaldı.

Pop Müziginin sevilen sesi Mustafa Ceceli önceki akşam Kıbrıs-Girne’de bulunan The Savoy Ottoman Palace’ta sahne aldı. Romantik şarkılarıyla dikkat çeken Mustafa Ceceli’nin gece boyunca söylediği hareketli şarkılar dikkat çekti. Eşi Sinem Ceceli’nin 6 aylık hamile olduğunu söyleyen Mustafa Ceceli “İlk kez babalık heyecanını tadacağım, çok mutluyum, Allah kısmet ederse 3 ay sonra oğlumu kucağıma alacağım” dedi.
Enbe Orkestrasının ardından sahneyi devralan Mustafa Ceceli, Ekim ayında dünyaya gelmesi beklenen bebekleri için henüz bir isim belirlemediklerini söylerken Ceceli’ye hotel tarafından sahnede çiçekle birlikte emzik hediye edilmesi hayranları tarafından büyük alkış aldı.
Yaklaşık 2 saat boyunca sahnede kalan Mustafa Ceceli’ye bir şarkısında tasarımlarını Abdullah Öztoprak’ın yaptığı kaftanlarla Osmanlı Saray Kızları eşlik ederken, bir Osmanlı içeceği olan Nar Şerbeti ikramlı mizansen show büyük ilgi gördü.
Sırasıyla Dön, Limon Çiçekleri, Seni Bana Yazılmış Bir Şarkı Zannettim, Unutamam, Yağmur Ağlıyor,  Sertab Erener’den Aldırma, Sezen Aksu’dan Değer mi, Ne Kavgam Bitti Ne Sevdam gibi şarkılarının yanı sıra, Türk Sanat Müziğinin sevilen şarkılarından bir potbori ile konserini tamamlayan Mustafa Ceceli’ye son haftaların en sevilen şarkısı olan EKSİK’te birlikte düet yaptığı Elvan Günaydın eşlik etti.
THE SAVOY OTTOMAN PALACE HAKKINDA
GELENEKSEL OSMANLIYI KEŞFETMEYE HAZIR MISINIZ?
The Savoy Ottoman Palace yüksek kalite standartları ve geleneksel Osmanlı’nın sıcak misafirperverliğini biraraya getirecek şekilde tasarlanmıştır. Hizmetlerimiz bu anlayışı yansıtmayı ve konuklarımıza en iyiyi sunabilmeyi hedeflemektedir. Bu anlamda The Savoy Ottoman Palace, Kıbrıs Girne şehir merkezinde tektir ve özeldir. The Savoy Ottoman Palace’ın mimari tasarımı zengin, görkemli ve lüks klasik Osmanlı tarzını yansıtmaktadır.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (18. hafta):
Umudunu Kaybetme - The Old Oak (2024) Grabuna (2024) Üç Günlük Dünya (2024) SOBE: Sakallı Bebek (2024) Hanna ve Minik Canavarlar - Hanna And The Monsters (2024) Çocuk Kalbi (2024) Tarot - Horrorscope (2024) Tereddüt Çizgisi (2024) Bakkal Amca: Mahmut Tuncer (2024) Sinemada İtiraz Ediyorum (2024) Şahsi Meselemiz Merkez Üssü Hatay (2024) Küçük Prens Karlar Ülkesi - The Swiss Adventure (2024) Back to Black (2024)
Arşivden Seçkiler:
Baş Belası (2017) Entelköy Efeköy’e Karşı (2011) Kanlı Girdap - The Ghosts of Garip (2016) Paranormal Activity 4 (2012) Canavarın Çağrısı - A Monster Calls (2016) İksir: Dedemin Sırrı (2014)

Leave a comment