Cuma akşamı ilk bölümüyle ekrana gelen ve büyük beğeni toplayan  “Eve Düşen Yıldırım” dizisinin güzeli Gizem Karaca, rolü Twitter sayesinde kapmış.
Show TV’nin yeni dizisi “Eve Düşen Yıldırım”’ın başrol oyuncusu olarak dikkatleri çeken Gizem Karaca’nın role seçiliş hikayesi hayli ilginç. 2011 yılının Türkiye 2. Güzeli olan Gizem Karaca, Miss World yarışması için Londra’ya gitmeden önce Twitter’dan kendisine destek mesajları yağmış. Karaca hakkında yapılan güzel yorumlar dizinin yapım şirketi MedYapım’ın Genel Koordinatörü Armağan Çağlayan’ın dikkatini çekince, Çağlayan Gizem Karaca’yı görüşmeye davet etmiş. Karaca’nın enerjisi ve oyunculuk hayallerinden etkilenen Armağan Çağlayan da Eve Düşen Yıldırım dizisi için başrolü Gizem Karaca’ya teklif etmiş. Diziye hazırlanmak için oyunculuk dersleri alan Gizem Karaca, bugünlerde yakaladığı şanstan ötürü hayli mutlu. Dizide, babası öldükten sonra amcasının evine yerleşen, gençliği ve güzelliğiyle amcasının oğullarını farkında olmadan kendine aşık eden Muazzez karakterini canlandıran Gizem Karaca “ Set hayatına kısa sürede alıştım. Oyunculuk derslerine de devam ediyorum. Sette olmak çok güzel, keyfime diyecek yok” diyor.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Yarım Kalan (2017) Kül En Saf Beyazdır - Ash is Purest White (2019) Uzun Hikaye (2012) İncir Reçeli (2023) Aşka Yolculuk - Leap Year (2010) Yedinci Hayat - What Happened to Monday (2017)

Leave a comment