TÜRKİYE’ DEKİ İLK LEGO® STORE İSTANBUL KANYON AVM’DE AÇILIYOR!
Türkiye’deki ilk LEGO® Store, çok yakında İstanbul Kanyon alışveriş merkezinde LEGO® tutkunları ile buluşmaya hazırlanıyor. LEGO®’ nun yaratıcı dünyasına ait her şeyin yer alacağı şeçkin mağaza, her yaştan LEGO® tutkununa unutamayacakları bir deneyim fırsatı sunacak.
Hayal gücü, yaratıcılık, öğrenme ve eğlence denildiğinde akla gelen LEGO®, çocuklar kadar yetişkinlerinde hayatında önemli bir yer tutuyor. LEGO®+ bu sene tüm dünyada yapım parçalarının 60. Yılını kutluyor ve Şubat ayının son haftasında açılacak mağazada her yaştan LEGO® tutkunu, LEGO® yapım parçalarıyla deneyim dolu bir dünyaya adım atıyor.
LEGO® deneyimi sunan 136 metrekarelik mağazada, ülkedeki en geniş LEGO® ürün yelpazesi yer alacak. Birbirinden farklı yaş grubuna ve ilgi alanına özel LEGO koleksiyonlarının da bulunacağı LEGO® Store, LEGO® tutkunlarına sınırsız deneyim ve eğlence sunmaya hazırlanıyor.
Benzersiz atmosferi ile yeni LEGO® Store, hem çocuklara hem de yetişkinlere yönelik sınırsız hayal gücü, gelişim ve eğlence dolu bir dünyanın kapılarını aralıyor. LEGO® meraklılarının keyifli zaman geçirmesi için özel olarak tasarlanan mağaza, LEGO®’ nun yeni ürünleriyle de tanışma olanağı sunacak. Birbirinden faklı yaş grubuna ve ilgi alanına özel olarak tasarlanan ürün gruplarıyla LEGO® Store, oyun tutkunlarına sınırsız imkanlar sunuyor.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Mürekkep Yürek / Inkheart (2009) Çılgın Kolej (2017) Çocuklar - Djeca (2013) Suikastçı - The Assassin’s Code (2019) Sinyal - The Signal (2014) Yozgat Blues (2013)