NETFLIX, SEVİLEN YAPIMLARINDAN ÇOK ÖZEL KLİPLERİ,
GÖRSELLERİ VE FRAGMANLARI
TUDUM: HAYRANLARA ÖZEL KÜRESEL BİR ŞÖLEN’DE PAYLAŞTI

Netflix, 17 Haziran Cumartesi gecesi Chase Stoker (Outer Banks), Maitreyi Ramakrishnan (Never Have I ever) ve Maisa (Back to 15)’nın sunumuyla São Paulo’dan canlı olarak yayınlanan TUDUM: HAYRANLARA ÖZEL KÜRESEL BİR ŞÖLEN’de sevilen dizi, film ve oyunlarından özel fragmanlar, klipler ve duyuruları ilk kez paylaştı. Henry Cavill (The Witcher), Gal Gadot (Heart of Stone), Chris Hemsworth (Extraction) ve Arnold Schwarzenegger (FUBAR) gibi birçok sevilen ismin katılımıyla gerçekleşen etkinliğe binlerce kişi fiziksel olarak katılım gösterdi. Netflix’in YouTube kanallarından da canlı gerçekleşen yayına dünyanın dört bir yanından gösterilen ilgi ise çok daha fazlaydı.

İlk kez paylaşılan yepyeni haberler, özel görüntüler, fragmanlar, klipler, Netflix’in sevilen dizi ve filmlerinin yaratıcıları ve yıldızlarının da katılımıyla birlikte izleyicilere coşku dolu bir akşam yaşattı.

Gece boyunca paylaşılan tüm özel içeriklerin listesine ulaşmak için tıklayın

Geceden görselleri indirmek için tıklayın

Sürprizlerle dolu gecede Chris Hemsworth, Extraction serisine katılacak yeni bir filmin üzerinde çalışıldığını duyurdu. Gal Gadot, Jamie Dornan ve Alia Bhatt merakla beklenen Heart of Stone’un resmi fragmanını paylaştı. Ayrıca, You’nun başrol oyuncusu Penn Badgley, sevilen dizinin yeni ve final sezonuna dair daha önce hiç duymadığımız detayları anlattı. Yayınlandığı ilk günden itibaren dünyanın dört bir yanından pek çok insanın takip ettiği Squid Game dizisinin yeni sezonunda yer alacak isimler duyuruldu.

Wednesday yıldızları Jenna Ortega, Emma Myers, Joy Sunday, ve Hunter Doohan’ın, dizinin hayranlarının ikinci sezonla ilgili teorilerinin üzerine konuştuğu gecede Zack Snyder, merakla beklenen yeni filmi Rebel Moon’un kamera arkası görüntülerini paylaştı. Bridgerton dizisinin üçüncü sezonundan Penelope ve Colin karakterlerinin ilk görselleri yayınlandı ve Emily in Paris’in başrolü Lily Collins, 4. sezonunun izleyicileri Roma’da bir tatile çıkaracağı haberini verdiği bir video paylaştı. The Witcher yıldızları Henry Cavill, Anya Chalotra, Freya Allan, ve Joey Batey üçüncü sezondan resmi bir klip paylaşırken La Casa de Papel’in spin-off’u Berlin’in heyecanla beklenen resmi tanıtım fragmanı yayınlandı. Gecede ayrıca, Game of Thrones’un yaratıcılarının imzasını taşıyan, yeni bir gizemi yakında izleyiciyle buluşturacak 3 Cisim Problemi, ilk tanıtım fragmanıyla tanıtıldı.

•Lupin Part 3’ten yayınlanan özel videoyu izlemek için tıklayın
•2. sezonu onaylanan FUBAR’ın çekim hataları videosunu izlemek için tıklayın
•Cobra Kai 6. sezon oyuncu buluşması videosunu izlemek için tıklayın
•Avatar: The Last Airbender’dan yayınlanan ilk bakış videosunu izlemek için tıklayın
•One Piece’in resmi tanıtım fragmanını izlemek için tıklayın

TUDUM Hakkında:

Netflix’te bir dizi veya film başlamadan hemen önce duyduğunuz sesten esinlenen Tudum, sevilen filmleri, dizileri ve yetenekli sanatçıları öne çıkaran, dünya çapındaki en büyük Netflix etkinliğidir. Etkinlik, bu yılki küresel canlı yayın için, 2020’deki ilk canlı katılımlı Tudum’un yapıldığı yer olan Brezilya’ya geri döndü.

Biz kimiz? 

Netflix, 190’dan fazla ülkede 233 milyon kullanıcıya farklı türlerde ve dillerde dizi, film, oyun ve çok daha fazlasını sunan dünyanın lider eğlence platformudur. Üyelerimiz sunduğumuz sonsuz seçenek arasında arzu ettiklerini istedikleri zaman, istedikleri yerde, istedikleri kadar izlemenin, duraklatıp kaldıkları yerden devam etmenin keyfini çıkarır; gönüllerince oyun oynayabilir ve üyelik planlarını diledikleri zaman değiştirebilir.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Roma’ya Sevgilerle - To   Rome With Love (2012) Kaptan Dandun - Captain Sharky (2018) Yaşamın Ritmi - Sound of Noise (2011) Muppets - The Muppets (2012) Bas Gaza Bas - Manta manta II (2023) Bebek Geliyorum Demez (2018)