HANGOVER 3: FELEKTEN BİR GECE
“The Hangover Part III”

Aradan iki yıl geçmiştir. Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms) ve Doug (Justin Bartha) evlerinde olaysız ve mutlu bir şekilde yaşamaktadırlar. Dövmeler lazerle sildirilmiş, dosyalar hasır altı edilmiştir. Felaket mıknatısı Leslie Chow ile ilgili aldıkları son haber, bir Tayland hapishanesine atıldığıdır. Ve onun resimden çıkmasıyla, kahramanlarımız yeni yeni kendilerini toparlamaktadırlar. Ne de olsa Las Vegas’ın çirkin yüzünü görmüşler, Bangkok’un uyuşturucu mafyası tarafından kaçırılmışlar, ateş edilmişler ve kovalanmışlardır.
“Çetenin” mutsuz tek üyesi Alan’dır (Zach Galifianakis). Hâlâ bir amacı olmayan, grubun bu kara koyunu ilaçlarını terk etmiş ve kendini feci bir şekilde doğal dürtülerine kaptırmıştır. Alan için bunun anlamı, sınırların, seçiciliğin ve yargıların olmaması demektir. Fakat yaşadığı kişisel bir kriz onu nihayet ihtiyaç duyduğu yardımı istemeye mecbur bırakır.
Bu durumda, ilk adımı atmasını sağlamak için en iyi üç arkadaşından daha iyi bir seçenek olabilir mi?
Bu kez, bekarlığa veda partisi yoktur. Düğün yoktur. Ne yanlış gidebilir ki? Ancak, Çete yollara düştüğünde, her şey mümkündür.
Kargaşa ve kötü kararların getirdiği benzersiz maceranın destansı son perdesi olan “Hangover 3: Felekten Bir Gece/The Hangover Part III”te kahramanlarımızın her şeyin çıkış noktası olan Las Vegas’a dönerek başladıkları şeyi bitirmesi gerekiyor.
Öyle veya böyle…her şey burada son bulacak.

Warner Bros. Pictures ve Legendary Pictures, yönetmen Todd Phillips’in rekor üzerine rekor kıran üçlemesinin son filmi “Hangover 3: Felekten Bir Gece/The Hangover Part III”yi sunar.
“Hangover 3: Felekten Bir Gece/The Hangover Part III”, sırasıyla Phil, Stu, Alan ve Doug’u canlandıran yıldızlar Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis ve Justin Bartha’yı yeniden bir araya getiriyor. Önceki filmlerde izlediğimiz Ken Jeong (Leslie Chow); Heather Graham (Stu’nun ilk eşi Jade) ve Jeffrey Tambor (Alan’ın babası Sid) kadroya geri dönen diğer isimler. Kahramanlarımızın yeni kabusu Marshall rolündeki John Goodman ise seride ilk kez yer alıyor.
Todd Phillips, senaryosunu Craig Mazin’le birlikte kaleme aldığı filmin aynı zamanda yönetmenliğini de gerçekleştirdi. (İkili “The Hangover Part II/Felekten Bir Gece 2”nin senaryosunu da birlikte yazmışlardı.) Yapımcılığını Phillips ve Dan Goldberg’in üstlendiği filmin, yönetici yapımcılığını ise Thomas Tull, Scott Budnick, Chris Bender ve J.C. Spink gerçekleştirdi. “Hangover 3: Felekten Bir Gece/The Hangover Part III”, Todd Phillips’in ilk iki filmde görev alan yaratıcı ekibinin kilit isimlerini de yeniden bir araya getirdi: Görüntü yönetmeni Lawrence Sher, kurgu ustası Debra Neil-Fisher ve kostüm tasarımcısı Louise Mingenbach. Bu ekibe, yapım tasarımında Maher Ahmad (“Gangster Squad”) ve kurguda Jeff Groth (“Project X”) eşlik etti. Filmin müziğini “The Hangover/Felekten Bir Gece” ve “The Hangover Part II/Felekten Bir Gece 2”nin müziklerini de yapmış olan Christophe Beck besteledi.
Warner Bros. Pictures, Legendary Pictures işbirliğiyle, bir Green Hat Films yapımı olan Todd Phillips filmi “Hangover 3: Felekten Bir Gece/The Hangover Part III”ü sunar. Filmin dünya çapındaki dağıtımını bir Warner Bros. Entertainment kuruluşu olan Warner Bros. Pictures gerçekleştirecek.
www.hangover3-tr.com

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (12. hafta):
Hüddam 4: Ahmer (2024) Evie (2024) Cesur Balina Katak - Katak: The Brave Beluga (2024) Sırrını Biliyorum (2024) Öldüm Bittim (2024) Sevmek Yüzünden (2024) İki Yüzlü (2024) Eflatun (2024) Queen Mary'nin Laneti - Haunting of the Queen Mary (2024) Ölümcül Sır - The Bricklayer (2024) BTOB TIME: Be Together the Movie (2024) Köylüler - The Peasants (2024) Demir Pençe - The Iron Claw (2024)
Arşivden Seçkiler:
Düşes / The Duchess (2008) Dune: Çöl Gezegeni - Dune (2021) Tutsak - Bel Canto (2018) Devrimden Sonra  (2011) Maşa ile Koca Ayı, Sonsuz Arkadaşlık 2 (2018) Kontes / The Countess (2009)

Leave a comment