THE BOOGEYMAN
20TH CENTURY STUDIOS

SİNOPSİS: On altı yaşındaki Sadie (Sophie Thatcher) ve 10 yaşındaki kız kardeşi Sawyer (Vivien Lyra Blair), annelerinin trajik ölümünün şokunu yaşamaktadırlar. Babaları Will Harper (Chris Messina) kızları için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışmakta ancak onlarla duygusal ve psikolojik düzeyde bağ kurma konusunda tökezlemektedir. Başarılı bir ev terapisti olan Will’in kızlarına açılamaması ve annelerinin yıkıcı kaybı hakkında konuşamaması, zaten parçalanmış olan ailelerinin işini daha da zorlaştırmaktadır.

Lester Billings (David Dastmalchian) adındaki gizemli yeni bir hasta, çocuklarının ölümünden duyduğu üzüntüden kurtulmak için beklenmedik bir şekilde evlerine geldiğinde, ardında gölgelerde yaşayan ve kurbanlarının acılarıyla beslenen şeytani bir varlık bırakır. Sadie ve Sawyer, bu doğaüstü varlığın evlerinde ortaya çıkmasıyla bir dizi korkunç olaya maruz kalırlar ve babaları Will’in de onlara inanacak durumda olmaması, aileyi sonsuza dek yok etmekle tehdit eder.

Yönetmen: Rob Savage
Oyuncular: Sophie Thatcher, Chris Messina, Vivien Lyra Blair, Marin Ireland, Madison Hu, LisaGay Hamilton, David Dastmalchian
Senaryo: Scott Beck, Bryan Woods, Mark Heyman
Yapımcılar: Shawn Levy, Dan Levine, Dan Cohen
İdari Yapımcı: Scott Beck, Ryan H. Cunningham, Adam Kolbrenner, Robyn Meisinger, Emily Morris, John H. Starke, Bryan Woods
Süre: 98 Dakika
Tür: Korku-Gizem-Gerilim
Vizyon Tarihi: 2 Haziran 2023

FRAGMAN:

DISNEY TÜRKİYE
Facebook: @disneystudiosturkiye
Instagram: @disneystudiosturkiye

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (15. hafta):
Nuh'un Gemisi -Noah's Ark (2024) Bodrum Seferi (2024) Omen: İlk Kehanet - The First Omen (2024) Vincent Ölmeli - Vincent Must Die (2024)
Arşivden Seçkiler:
Mucize Aynalar (2024) Yav He He (2015) Gassal (2015) Wolverine - The Wolverine (2013) Sinyora Enrica ile İtalyan Olmak (2011) Kapı - Die Tür - The Door (2010)