THE ADDAMS FAMILY 2 – The Addams are Back Halloween 2021 (ADDAMS AİLESİ 2 – Addams, Cadılar Bayramı 2021’de Geri Dönüyor)

Bazı yeni numaraları ve yeni ikramları var.
THE ADDAMS FAMILY 2, Cadılar Bayramı 2021’de sinemalarda

MGM ANİMASYON KOMEDİ SERİSİ “ADDAMS AİLESİ 2” FİLMİNİN SESLENDİRME KADROSUNA YILDIZ OYUNCULAR BILL HADER VE JAVON “WANNA” WALTON’I KATTI

Geri Dönen Orijinal Film Yıldızları Charlize Theron, Oscar Isaac’e Katılıyor,
Chloë Grace Moretz, Nick Kroll, Bette Midler ve Snoop Dogg

Filmde yer alma şansı kazanmak için Addams Ailesi Ses Yarışmasına Katılın!

Los Angeles, CA – 8 Ekim 2020 – MGM’nin 2019 gişe rekorları kıran filminin devamı niteliğindeki Addams Ailesi , Bill Hader’ın tamamen yeni karakter “Cyrus” ve Javon “Wanna” ilavesiyle mükemmel ses kadrosunu tamamladı. “Walton, Addams’ın en genç kardeşi” Pugsley “rolünü üstleniyor. Hader ve Walton geri dönen Addams Ailesi film yıldızlarına katıldı Charlize Theron (Morticia), Oscar Isaac (Gomez), Chloë Grace Moretz (Çarşamba), Nick Kroll (Fester), Bette Midler (Büyükanne ) ve Snoop Dogg (It). Yönetmen Greg Tiernan, 8 Ekim 2021’de MGM’nin United Artists Release pankartıyla gösterime girecek olan devam filmi için de geri döndü.

Tiernan, “Geçen yılki animasyon filminin başarısı, Addams Ailesi’nin kalıcı mirasının ve popüler kültürü aşma yeteneğinin bir kanıtıydı. Bu ikinci film de orijinali kadar eğlenceli olacak. Bill Hader ve Javon Walton’ı ağırlamaktan ve Addams’ın yolculuğunun bu heyecan verici yeni bölümünde inanılmaz orijinal oyuncu kadromuza tekrar hoş geldiniz. ”

Ek olarak, bir Addams Ailesi süper hayranı, Addams Ailesi Ses Yarışması’na girerek filmde henüz isimlendirilmemiş bir karakteri seslendirmek için heyecan verici ve eşsiz bir fırsata sahip olacak. Küresel seslendirme yarışması ile Kasım 8 Ekim tarihleri arasında belirli pazarlarda 4 th çalışır. İlgilenen başvuru sahipleri, nasıl başvuracakları hakkında daha fazla bilgi edinmek için www.AddamsVoiceChallenge.com adresini ziyaret edebilir .

Herkesin en sevdiği ürkütücü aile, yeni animasyon komedi devamı Addams Ailesi 2 ile geri döndü . Bu yepyeni filmde, Addams tuhaf maceralara karışıyor ve kendilerini her türden şüphesiz karakterle komik koşularda buluyor. Addams Ailesi, her zaman kendilerine sadık kalarak, gittikleri her yere ikonik ürkütücülerini ve tuhaflıklarını getiriyor. Filmin yapımcıları Gail Berman, Conrad Vernon, Danielle Sterling ve Alison O’Brien. Yürütücü Yapımcılar Jonathan Glickman, Cassidy Lange ve Andrew Mittman’dır. Laura Brousseau ve Kevin Pavlovic, Tiernan ile birlikte ortak yönetmen olarak görev yapacak.

Bill Hader, Saturday Night Live’da izlenimlerin ustası olmaktan geri dönecek olan HBO’nun Emmy® adayı dizisi BARRY’de LA tiyatro sahnesine girmeye çalışan yanmış bir suikastçı olarak yaratma, yönetme, yazma, yapım ve başrol oynamaya geçiş yaptı. 2021’deki üçüncü sezonu için. Kendisi aynı zamanda IFC’nin Belgesel Now’ın ortak yaratıcısıdır ! Cumartesi Gecesi Canlı’da sekiz sezon geçirdi ve dizideki çalışmasıyla dört Emmy® Ödülü adaylığı kazandı. Hader, Trainwreck, Superbad, Pineapple Express, Tropic Thunder ve The Skeleton Twins gibi filmlerde rol aldı . O en son 2019 gişe hit rol aldı, o Bölüm İki, 2017 korku filmi için sonradan, O.

Javon ‘Wanna’ Walton, Under Armour’un en genç atleti olarak bilinir. Kendisi 5 kez Georgia eyalet şampiyonu ve 4 kez USA Boxing South East bölge şampiyonu boksördür. Javon şu anda Amazon’un İngiliz televizyon dizisinin Gillian Flynn tarafından yazılan uyarlaması Utopia’da , Sasha Lane, Dan Byrd ve John Cusack ile birlikte rol alıyor. Yaz 2021’de Javon, MGM’nin yeni süper kahraman filmi Samaritan’da Sylvester Stallone ile birlikte rol alacak . 2019’da Javon, HBO’nun eleştirmenlerce beğenilen seyirci favorisi Euphoria’da “Ashtray” olarak ilk oyunculuğunu yaptı ve Javon, merakla beklenen 2. sezondaki rolünü yeniden canlandıracak. Instagram’da 270 binden fazla aktif takipçiye sahip olan Javon, Steve Harvey bulduğunda keşfedildi 2017’de sosyal medyada onu “Steve” e getirdi.

MGM’nin yakında çıkacak filmleri arasında , Daniel Craig’in başrollerini paylaştığı James Bond dizisi No Time to Die’ın 25. filmi olan Akademi Ödülü® sahibi Jennifer Hudson’ın oynadığı Respect , yazar / yapımcı Jordan Peele’den Candyman ve Sylvester Stallone’un oynadığı Samaritan yer alıyor . Stüdyonun kısa süre önce duyurulan projeleri arasında Ron Howard’ın Onüç Yaşamı , Marslı yazar Andy Weir’ın yönetmenleri Phil Lord ve Chris Miller’la yaptığı yeni romanı (diğer adıyla Project Hail Mary ), George Miller’ın Three Thousand Years of Longing, Tommy Kail’in Fiddler on the Roof film uyarlaması yer alıyor. Channing Tatum (aynı zamanda başrolde olacak) ve Reid Carolin, David Slade’den Dark Harvest , Paul Thomas Anderson’ın 1970’lerdeki San Fernando Valley hakkındaki bir sonraki filmi, Joe Wright’tan Cyrano ve Ridley Scott’ın Gucci projesinin ortak yönetmenliğini yapan Dog .

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Karanlık Cinayetler - The Frozen Ground (2013) Ömrümüzden Bir Sene - Another Year (2011) Kürtaj - L'événement (2022) Para Avcısı - The Wolf of Wall Street (2014) Çok Uzak Fazla Yakın (2016) Kontes / The Countess (2009)