GINGER VE EKİBİ YENİDEN HAREKETE GEÇİYOR!

NETFLIX, SESLENDİRME KADROSUNDA DÜNYACA ÜNLÜ İSİMLERİ BİR ARAYA GETİREN TAVUKLAR FİRARDA: KURTARMA OPERASYONU’NUN

Netflix, Tavuklar Firarda’nın heyecanla beklenen devam filmi Tavuklar Firarda: Kurtarma Operasyonu’nun resmi fragmanını yayınladı.

Seslendirme kadrosunda, Thandiwe Newton (Ginger), Zachary Levi (Rocky), Bella Ramsey (Molly), Imelda Staunton (Bunty) gibi dünyaca ünlü isimleri buluşturan filmde, ölüme meydan okuyarak Tweedy’nin çiftliğinden kaçmayı başaran Ginger ve ekibi, yepyeni bir tehlike ile burun buruna geliyor. Aradığı huzuru nihayet bulduğunu düşünen Ginger, tavuk türünü tehdit eden bu korkunç tehlikeyle mücadele edebilmek için canı pahasına elde ettiği özgürlüğünü bile riske atıyor.

Birden fazla BAFTA adaylığı bulunan Sam Fell’in imzasını taşıyan Tavuklar Firarda: Kurtarma Operasyonu, 15 Aralık’ta tüm dünyayla aynı anda sadece Netflix’te!

Tavuklar Firarda: Kurtarma Operasyonu Hakkında:

Ölüme meydan okuyarak Tweedy’nin çiftliğinden kaçmayı başaran Ginger, nihayet hayallerini süsleyen huzur dolu adayı bulmuştur. Burası sürünün tamamı için insan dünyasının tehlikelerinden uzak bir sığınak olur. Rocky ile birlikte Molly adlı küçük bir kızları da olunca Ginger sonunda mutluluğu yakaladığını düşünür. Öte yandan ana karada, tavuk türünün tamamı yeni ve korkunç bir tehlikeyle karşı karşıyadır. Bu durum karşısında kayıtsız kalamayan Ginger ve ekibi ise büyük güçlüklerle elde ettikleri özgürlükleri pahasına harekete geçmeye karar verir!

Yönetmen: Sam Fell
Seslendirme Kadrosu: Thandiwe Newton (Ginger), Zachary Levi (Rocky), Bella Ramsey (Molly), Imelda Staunton (Bunty), Lynn Ferguson (Mac), David Bradley (Fowler), Jane Horrocks (Babs), Romesh Ranganathan (Nick), Daniel Mays (Fetcher), Josie Sedgwick-Davies (Frizzle), Peter Serafinowicz (Reginald Smith), Nick Mohammed (Dr Fry), Miranda Richardson (Mrs Tweedy)
Yapımcılar: Steve Pegram ve Leyla Hobart
Senaristler: Karey Kirkpatrick & John O’Farrell ve Rachel Tunnard

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Sihirli Oyuncaklar - The Nutcracker (2011) Yüzündeki Sır- Phoenix (2015) Aptallık Çağı - The Age of Stupid (2009) Vay Başıma Gelenler (2013) Deepwater Horizon: Büyük Felaket - Deepwater Horizon (2016) Kolombiyalı: İntikam Meleği - Colombiana (2011)