ÖYKÜ
Usta yazar Ayla Çınaroğlu, Tavşan Terliklerim ile okuyucularını uçsuz bucaksız bir maceraya davet ediyor! Tavşan terlikler takılır bir havucun peşine biz okuyucular da hemen ardına…
Çınaroğlu bambaşka bir dünyaya kapı aralar; alışılmışın dışına çıkan benzetmeleri ve renklendirmeleriyle çocukların düş gücünü geliştirir. Güçlü ve yalın anlatımıyla çocukların dil gelişimlerini destekler.

Mustafa Delioğlu’nun sanatsal çizimleriyle taçlanan kitapta neler yok ki! Pembe solucanlar, eflatun sincaplar, mor salyangozlar… Tavşan terliklerin peşine düşerseniz daha neler neler çıkacak yolunuza!
“Tavşan terliğim eyvah, bir anda leyleğin sapsarı uzun gagasında… Minik mavi fare de terliğin içinde, başlamışlar yükselmeye havada.”

TAVŞAN TERLİKLERİM
Yazar: Ayla Çınaroğlu
Resimleyen: Mustafa Delioğlu
Yaş: 3+
Tür: Öykü
Tür : Öykü
Sayfa : 32
Resimleyen: Mustafa Delioğlu
Kapak Tasarımı: Alper Zeki
Basım Tarihi: Eylül 2023

ÖYKÜ
Ally’nin müzik macerasıyla keyifli bir alfabe yolculuğuna hazır mısınız?
Neşeli bir ormanda içimizi ısıtacak sıcacık bir öykü: Didem Ünal’ın titiz anlatımı ve Oğuz Demir’in eşsiz çizimleriyle Alphabet in the Forest okuyucularıyla buluşuyor!
İngilizce öğrenimini destekleyen Alphabet in the Forest, çocuklara farklılıklar ve dayanışmaya dair dersler de veriyor.
“Alphabet in the Forest” dil öğrenmeye yeni başlayanlar için kıymetli bir kaynak. Dil öğreniminde çocukları eğlendiren Ünal, evrensel hayvan ve doğa sevgisini okuyucusuyla paylaşıyor. Böylece neşe ve hoşgörüyle bir arada olabilmenin altını çiziyor.

Didem Ünal Demir – Alphabet in the Forest
Yazar: Didem Ünal Demir
Resimleyen: Oğuz Demir
Yaş: 8+
Dil: İngilizce
Tür: Öykü
Sayfa: 32
Resimleyen: Oğuz Demir
Kapak Tasarımı: Oğuz Demir
Basım Tarihi: Eylül 2023

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (20. hafta):
Yurt - Dormitory (2024) Alem-i Cin 5: Azap (2024) Tombul Mombul Takımı: Sırt Sırta - Combat Wombat: Back 2 Back (2024) Dünya Malı Eksi Bir (2024) Birader - Shaqow (2024) Düşmanların En İyisi - Best of Enemies (2024) Yeter Artık (2024) Eclipse (2024) Becky'nin Gazabı - The Wrath of Becky (2024) Ziyaretçiler: Bölüm 1 - The Strangers: Chapter 1 (2024) Üç Silahşörler: D'Artagnan - The Three Musketeers: D'Artagnan (2024) Hayali Arkadaşlar - Imaginary Friend (2024)
Arşivden Seçkiler:
Kartopu Savaşları 2 - Racetime – Snowtime 2 (2019) Aşkın (500) Günü - 500 Days Of Summer (2009) Mary Shelley (2018) Asteriks: Roma Sitesi - Astérix: Le Domaine Des Dieux (2015) İncir Reçeli 2 (2014) Sarı Saten: Günahkarların Aşkı (2009)