TAVŞAN PETER
23 Şubat’ta Türkçe Dublajlı Olarak Sinemalarda.

“TAVŞAN PETER™”da, nesiller boyu okuyucuları cezbetmiş olan bu afacan ve maceracı kahraman, bu kez kendi çağdaş komedisinin başrolünü üstleniyor. Filmde, hem McGregor/Bay Yeşilbahçe’nin gıpta edilen sebze bahçesinin kontrolünü hem de hayvan dostu komşunun (Rose Byrne) sevgisini kazanma mücadelesi Lake District ve Londra’ya kadar uzanırken, Peter’in Thomas Yeşilbahçe ile (Domhnall Gleeson) ezeli düşmanlığı en üst düzeye ulaşıyor.

Columbia Pictures ve Sony Pictures Animation, 2.0 Entertainment işbirliğiyle, bir Animal Logic Entertainment-Olive Bridge Entertainment yapımı olan Will Gluck filmi “TAVŞAN PETER™”ı sunar. Başrollerini Rose Byrne ve Domhnall Gleeson’ın üstlendiği filmi Will Gluck yönetti, hikayesini ve senaryosunu ise yine Gluck, Rob Lieber’la birlikte kaleme aldı. Filmin yapımcılığını Will Gluck ve Zareh Nalbandian, yönetici yapımcılığını ise Doug Belgrad, Jodi Hildebrand, Catherine Bishop, Susan Bolsover, Emma Topping, Rob Lieber, Jason Lust ve Jonathan Hludzinski gerçekleştirdi. Filmin görüntü yönetiminde ACS’den Peter Menzies, Jr.’ın, yapım tasarımında Roger Ford’un, kurgusunda Christian Gazal ve Jonathan Tappin’in, kostüm tasarımında Lizzy Gardiner’ın imzası bulunuyor. “TAVŞAN PETER™”ın animasyon ve görsel efektlerini Avustralya’daki Animal Logic Stüdyoları, animasyon yönetmenliğini Rob Coleman, müziğini Dominic Lewis, müzik amirliğini ise Wende Crowley üstlendi…(yapım bilgilerinin devamı ektedir.)

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Yenilmezler - The Avengers (2012) Julieta (2016) Derin Kabus - As Above, So Below (2014) Cehennem Öfkesi: Ave Marie - Hell Hath No Fury (2022) Hava Muhalefeti (2023) Kahraman İkili - Free Birds (2013)