Nisa Serezli’nin 45 yıl önce sahnede efsaneleştirdiği ‘Tatlı Kaçık’ oyunu, bu kez Nurseli İdiz’in yorumuyla Tiyatro Kedi sahnesinde! Nurseli İdiz, geçen hafta prömiyeri yapılan iki perdelik komedideki performansıyla tiyatroseverlerden büyük alkış topladı.
Tiyatro Kedi sahnesinde Tatlı Kaçık oyunuyla tiyatroseverlerle buluşan Nurseli İdiz, oyunda Samatya’da, dededen kalma bir konakta, kedisi ve gazeteleriyle sakin, mutlu bir yaşam sürdüren gerçek bir “İstanbul hanımefendisi” Suzan Hanım’ı canlandırıyor. Suzan Hanım’ın yolunun üç dolandırıcıyla kesişmesiyle gelişen entrikalar, tuzaklar ve maceraların anlatıldığı oyunda Nurseli İdiz’e; ikinci defa tiyatro sahnesine çıkan ve performansıyla beğenilen Armağan Çağlayan’ın dışında Şebnem Özinal, Celal Belgil ve Hilmi Özçiçek eşlik ediyor.
Sezon boyunca, perşembe, cumartesi ve pazar günleri Tiyatro Kedi/Black Out Sahnesi’nde perde açacak oyunda sahne almaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Nurseli İdiz; önümüzdeki dönemde İstanbul dışına turneler yapacaklarını da şimdiden müjdeledi.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Balerin ve Afacan Mucit - Ballerina (2017) Deccal - Antichrist (2010) Film (2012) Cin Çıkarması - My Guardian Angel (2018) Anna Karenina (2012) Entebbe’de 7 Gün - 7 Days in Entebbe (2018)

Leave a comment