TALE 52, fantastik gerilim ve psikolojik dram yüklü filmin yönetmeni Alexis Alexiou Bir ilişkinin sonuna ve başlangıcına ilişkin çarpıcı bir öykü olan TALE 52, fantastik gerilim ve psikolojik drama arasında bir çizgide yer alan film, yönetmen Alexis Alexiou’nun ilk uzun metrajlı filmi. Sınırlarının ötesine geçmek, hatalarını telafi etmek, sevdiği kadını geri kazanmak uğruna kendine olan güvensizliğinin ve zayıflıklarının üstesinden gelmek için mücadele eden; ve tüm bunları yaparken kendini cezalandıran daha ötesi kendini obsessiyonuna hapseden bir adamın öyküsünü anlatan film 18 Haziran’da izleyici ile buluşacak.

Konu:

Arkadaşlarıyla yedikleri bir yemekten sonra Penelope ve Iasonas bir ilişkiye başlarlar. Bir gün Iasonas uyandığında Penelope’nin ortalıktan kaybolduğunu görür; ancak olan bitene bir anlam veremez. Yeni sahip olduğu sevgilinin kayboluşu fazlasıyla içine kapanık olan Iasonas’ı çaresizliğe sürüklemekte; zaten hassas olan akıl sağlığını daha da bozarak onu karmaşık sanrılara itmektedir.

OYUNCULAR : GIORGOS KAKANAKIS, SERAFITA GRIGORIADOU, DAPHNE LABROYIANNI, ARGYRIS THANASSOULAS, YIASEMI KILAIDONI, ORPHEAS ZAFIROPOULOS
SORUMLU YAPIMCI : PANAGIOTIS FAFOUTIS
YÜRÜTÜCÜ YAPIMCI : MARIA DRANDAKI, ALEXANDRA BOUSSIOU
MAKYAJ           : SISSY PETROPOULOU
MAKYAJ FX        : ALAHOUZOS STUDIO
SES              : DIMITRIS KANELLOPOULOS, ECHO STUDIO
KOSTÜM TASARIM   : KIKI KARABELA
YAPIM DİZAYN     : PENELOPE VALTI
MÜZİK            : FELIZOL, PEEKAY TAYLOH
GÖRÜNTÜ YÖNETMENİ: CHRISTOS KARAMANIS
KURGU            : PANOS VOUTSARAS
YAZAN, YÖNETEN, YAPIMCI: ALEXİS ALEXİOU
YAPIM YILI : 2008
İthalat: BİNBİR FİLM
Dağıtım: Tiglon

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Güzelliğin Portresi (2019) Cüce Dedektif Şerlok - Sherlock Gnomes (2018) Malavita: Belalı Tanık - Malavita (2013) Hep Yek 2 (2017) Gölge (2016) Üç Bin Yıllık Bekleyiş - Three Thousand Years of Longing (2022)

Leave a comment