“HİÇBİR AŞK İÇİN BU KADAR ÇOK TER DÖKÜLMEDİ.”
“SÜPÜRRR” GİŞEYİ SÜPÜRMEYE GELİYOR. 18 Aralık 2009 da vizyona giriyor.

25 ayrı mekânda, 1000 in üzerinde figurasyon kullanılan film için tüm oyuncular özel hocalardan Curling dersleri aldı. Film için bir bayan takımı olmak üzere 8 ayrı curling takımı kurulurken, Türkiye’nin tek Curling Sahası da bu film için yapımını hızlandırdı.
KAHKALARLA İZLENECEK FİLMİN KADROSU İSE OLDUKÇA SES GETİRİCEK. BAŞROLLERİNDE CEM KILIÇ, UFUK ÖZKAN, OYA AYDOGAN, CENK TUNALI, RUHİ YAPICI, KEMAL PEKSER, JESS MOLHO, BAŞAK PARLAK, SÜMER TİLMAÇ GİBİ ÜNLÜ OYUNCULARIN YER ALDIGI SÜPÜRR FİLMİ 2009 YILINA DAMGASINI VURACAK…
“Süpürrr”, sevdiği kızla evlenmek için Türkiye’de hiç bilinmeyen bir sporu öğrenmekten başka seçeneği kalmayan Oğuz’un eğlenceli hikâyesini sinema dilinde anlatıyor. Film, gösterime gireceği Aralık ayında komik sahneleri kadar, farklı mekânlardaki hareketli kurgusu ile de dikkatleri üzerine çekeceğe benziyor.

“Süpürrr”, bir dostluk hikâyesi olması dışında, biraz hırs, fazlasıyla aşk, azıcık terle harmanlanmış, olimpik kahkahaları da içinde barındırıyor.

Oyuncular:
Cem Kılıç: Oğuz
Cenk Tunalı: Hayati
Kemal Pekser: Tarık
Jess Molho: Alper
Ufuk Özkan: Şuşu
Ruhi Yapıcı: Baki
Başak Parlak: Naz
Oya Aydoğan: Narin
Sümer Tilmaç: Cemal
Gamze Topuz: Serap
Damla Özen: Handan
Lila Gürmen : Samantha
Yapım: Tılsım Dizayn&Prodüksiyon Ltd Şti
Ortak Yapım :Mucizeler Evi Film Yapım
Yapımcı : Tılsım Yılmaz,
Yönetmen: Yeşim Sezgin
Senaryo: Selim Çiprut
Görüntü Yönetmeni: Eyüp Boz, Muharrem Dokur
Curling Spor Danışmanlık ve Destek: Türkiye Buz Pateni Federasyonu.
İkinci Yönetmen : Goncagül Cin Aköz
Müzik: Alp Yenier,  Alpay Göltekin
Ses Dizayn: Levent Gündüz
Motion Graphic & Compositing: Ufuk
Cast Direktörü :  Dilek Tözen
Yardımcı Yönetmen : Başak Othan
Yapım Koordinatörü : Fethi Bayram
Curling Eğitmeni : Celal İşgör
Kurgu Yönetmeni: Goncagül Cin Aköz

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Güzel ve Çirkin - Beauty and the Beast (2017) Suicide Squad: Gerçek Kötüler - Suicide Squad (2016) Ölümcül Oyuncaklar: Kemikler Şehri - The Mortal Instruments: City of Bones (2013) Beyaz Hüzün (2019) DOGMAN (2019) Kabakçığın Hayatı - Ma vie de Courgette – My Life as a Courgette (2017)

Leave a comment