SÜPER BEYNİN SIRLARI..

7 Adımda Kişisel Devrim Gelişim

Duyguların Yeni Nesil Sherlock Holmes’ti Banu Gökcül’ün kaleme aldığı Süper Beynin Sırları adlı kitabı tam anlamıyla beynini daha etkin kullanmak isteyenlerin başucu kitabı oldu.
21 yıldan bu yana bireysel ve kurumsal mentorluk uygulamalarının yanı sıra çeşitli alanlarda eğitimler veren Banu Gökcül’ün yeni kitabı Süper Beynin Sırları Alfa Yayınları’ndan çıktı.Harvard Üniversitesi’nde Psikoloji dersleri aldıktan sonra New York’da New School Örgütsel Psikoloji Bölümü’nde yüksek lisansını tamamlayan Davranış Bilimleri Uzmanı Banu Gökcül’ün dördüncü kitabı, ‘Süper Beynin Sırları’, Alfa Yayınları’ndan çıktı. Kitap mutlu olmak için 7 adımda kişisel devrim vaat ediyor.

Hayatınızda yaşadığınız tüm ruhsal ve bedensel travmaların etkisini temizlemek artık elinizde. Banu Gökcül değişime giden yolda bunu nasıl yapacağınızın sırlarını veriyor.
“Süper Beynin Sırları” Kitabı ile benliğinizi ve bedeninizi iyileştirin!

Doğuştan toplumsal bir varlık olan ‘İnsan’ toplum içinde sürdürdüğü hayatında başarısızlık, onaylanmama, yalnızlık, sevilmeme, hata yapma gibi korkular ile başa çıkmakta zorlanır ve travmalar yaşar. Gökcül, ‘Süper Beynin Sırları’ kitabında bu travmaların etkisinden en kısa sürede kurtulmanın ve bireyin hayatındaki önemli değişimleri yönetmenin püf noktalarını okuyucuları ile buluşturuyor.

Ağrılardan, korkulara, panikataktan aşk acısına kadar birçok zorlukla karşılaşan insan beyni, zorlu dönemleri atlatsa da aşırı korumacı davranır. Hem fiziksel hem ruhsal acılarımızdan kurtulmamızı sağlayacak yöntem ise çok basit; Süper Beynin Sırları kitabını okumak. Süper Beynin Sırları kitabı ile zihninizi kontrolünüz altına alarak ve yaratıcı gücünüzü harekete geçirerek kötü olayların yarattığı problemleri birer birer nasıl dönüştürebileceğinizi öğrenebilirsiniz.
“Zihin gerçek gücümüzün ancak bir kısmını oluşturur, ihtiyacımız olan yaratıcı gücü harekete geçirebilmek için farklı bir yoldan yürümeye ihtiyacımız var” diyen Gökcül, son kitabı ile zihin–beden ilişkisini yeniden düşünmek ve yapılandırmak için bedeni harekete geçiren yöntemleri anlatıyor. Kişilerin sorunlarını kendi kendine çözmek için yeni yollar sunan Gökçül, acıların kontrollü halüsinasyonlar olduğundan bahsettiği kitabında okuyanların benlikleri ile ilgili en derin keşiflere çıkacaklarını aktarıyor.

Frekans Telkiniyle Pratik Bir Eğitim…
Kitapla hediye edilen, olumsuz bilinçaltı kayıtları silip bilinçaltına olumlu telkinler vererek bilinçaltına güçlendirici, yeni kayıtlar yerleştirmemizi sağlayan ‘frekans telkini’ de okuyucuya hem teorik hem pratik eğitimi bir arada sunuyor.
Banu Gökcül,Süper Beynin Sırları adlı kitabı hakkında şunları söyledi; “Bazı kitaplar okunmak, bazıları ise yaşanmak için yazılmıştır. Süper Beynin Sırları kitabını herkesin yaşamının parçası haline getirmesini ve yaşamına uyarlamasını diliyorum. Bu sayede o hep özlediğimiz, “daha iyi bir hayat” ve “daha iyi bir dünya” arzusuna doğru büyük bir adım atmış olacaksınız” dedi.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (15. hafta):
Nuh'un Gemisi -Noah's Ark (2024) Bodrum Seferi (2024) Omen: İlk Kehanet - The First Omen (2024) Vincent Ölmeli - Vincent Must Die (2024)
Arşivden Seçkiler:
Hayvanlar - Animals (2022) Kelebekler (2018) Kule Soygunu - Tower Heist (2011) Akif (2021) Ölümcül Makineler - Mortal Engines (2018) Kurtarıcı - Extraction (2016)