Hem, sosyal temas kısıtlanmışsa ne olmuş? Duygusal temas hâlâ serbest!

Duygusal Temas Serbest
Virüs Savaşçıları İşbaşında!

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle uzun zamandır okula gidemeyen Arya ile Arda, yeniden öğretmenlerine ve arkadaşlarına kavuşacakları için çok heyecanlılar. Tabii herkes gibi onların da korkuları var!
Tam da bunlardan bahsederken aralarındaki sohbete katılan
anneleri sayesinde iki kardeş, nasıl harika birer koronavirüs savaşçısı olacaklarını öğrenmekle kalmayacak, koronavirüsten korunmanın yollarını pekiştirirken, bir oyunla korku ve endişelerinden nasıl sıyrılacaklarını deneyimleyecekler.
Belki koronavirüs ya da bir başkası, bir süre daha hayatımızda olacak ama bizim,kendimizi ve sevdiklerimizi ondan korumak için çok güçlü silahlarımız var! Hem, sosyal temas kısıtlanmışsa ne olmuş?
Duygusal temas hâlâ serbest!

SüngerBob KarePantolon Çevreci Oluyor
Doğa Dostu Bir Macera!

Daha çok para kazanmak isteyen Bay Yengeç, sahibi olduğu Yengeç Restoran’a bir havuz açmaya karar verdiğinde, SüngerBob’u da havuz müdürü yaptı. Ancak henüz baharın ilk günleri olduğundan hava havuza girmek için çok soğuktu! Bunun üzerine Bay Yengeç ve SüngerBob havadaki karbondioksit miktarını artırarak yazı erken getirmeye karar verip çalışmalara başladılar.
Fakat çok geçmeden bunaltıcı sıcaklar Bikini Kasabası’nı ele geçirip küresel ısınma dayanılmaz bir hal aldığında, SüngerBob’u çok kötü bir sürpriz bekliyordu…

Herkesin severek izlediği çizgi film karakteri SüngerBob KarePantolon ve Bikini Kasabası sakinlerinin başından geçenler, minik okurlara küresel ısınma ve çevre bilinci hakkında önemli bir mesaj veriyor.

Çevirmen: Ebru Koç Bal

SüngerBob KarePantolon
Ve Ödülün Sahibi…

SüngerBob’un bir dolap dolusu ödülü olduğunu gören Patrick, kendisi hiç ödül alamadığı için çok üzgündü. İki arkadaş Patrick’in de ödül almasının bir yolunu bulmak üzere kafa kafaya verdiler. Fakat Patrick’in bol ödüllü SüngerBob’u her alanda taklit etmesi SüngerBob’un hiç de hoşuna gitmedi! Acaba Patrick’in hayalleri, bu yakın arkadaşların arasını mı bozacaktı? Yoksa Patrick hedefindeki ödülü sonunda kazanabilecek miydi?

Çevirmen: Tuğçe Nida Gökırmak

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (15. hafta):
Nuh'un Gemisi -Noah's Ark (2024) Bodrum Seferi (2024) Omen: İlk Kehanet - The First Omen (2024) Vincent Ölmeli - Vincent Must Die (2024)
Arşivden Seçkiler:
Cennetteki Çöplük - Der Müll im Garten Eden (2012) İçimdeki Ses (2015) Devrimden Sonra  (2011) Araftaki Ev - La Casa Del Fin de Los Tiempos (2015) The Straight Story / Straight'in Hikayesi (2020) Dehşet Treni - Howl (2016)