SüngerBob KarePantolon Gary Nerede?

SüngerBob rakette top zıplatma yarışmasında Pasaklı Baloncuk’u yenmeye o kadar odaklanmıştı ki, evcil salyangozu Gary’yi bir hafta boyunca beslemeyi unuttu! Bu yüzden Gary, eşyalarını toplayıp kendine yeni bir ev bulma zamanının geldiğine karar verdi.

Gary, tatlı Büyükanne tarafından şımartılırken, SüngerBob şehrin her yerine kayıp salyangoz afişleri asıyordu. Çok geçmeden Gary, Büyükanne’nin onun mutluluğundan daha fazlasının peşinde olduğundan şüphelenmeye başladı. SüngerBob, Gary’yi çok geç olmadan kurtarabilecek miydi?

Çevirmen: Alkım Özalp

SüngerBob KarePantolon

En İyisini Annem Bilir

SüngerBob’un anne sevgisinin gücü hakkında söylediklerinden çok etkilenen bir televizyon yapımcısı, ona kanalındaki bir programın sunuculuğunu yapmasını teklif ediyor. Program reyting rekorları kırarken, kendisiyle gurur duyan annesinin de desteğiyle SüngerBob kısa sürede inanılmaz bir üne kavuşuyor. Peki ya SüngerBob yanlışlıkla annesinin artık onunla gurur duymadığını düşünürse ne olur? Cevabı bu sevgi dolu ve eğlenceli hikâyede!

Çevirmen: Tuğçe Nida Gökırmak

SüngerBob KarePantolon
Bikini Kasabası’nın Korsanları

Maceralarına hız kesmeden devam eden SüngerBob ve Patrick, Yengeç Restoran’a yelkenli bir gemi görünümü verdikten hemen sonra, acımasız bir korsan grubu tarafından kaçırılıyorlar! Zorla çıkarıldıkları bu yolculukta SüngerBob korsanları öylesine etkiliyor ki bir anda geminin kaptanı oluyor!
Ama korsanlar çok geçmeden isyan çıkarınca, SüngerBob, Patrick ve onlara katılan Squidward’u büyük bir tehlike bekliyor! Acaba SüngerBob ve arkadaşları bir daha Bikini Kasabası’nı görebilecekler mi?

Çevirmen: Ebru Koç Bal

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (16. hafta):
Nûfer (2024) Çılgın Yolculuk - Lahazat Lazeeza (2024) Kimsesiz (2024) Bulanık (2024) Robot Düşleri - Robot Dreams (2024) Meraklı Kedinin 10 Yaşamı - 10 Lives (2024) Aşk Filmi (2024) Arap Kadri (2024) Dali'yi Beklerken (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2024) Demon Slayer - To the Hashira Training (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2024) Tutsak Abigail - Abigail (2024) İç Savaş - Civil War (2024)
Arşivden Seçkiler:
Deliormanlı (2016) Resident Evil: Death Island (2023) Oldboy (2023) İçimdeki Güneş - Let The Sunshine In (2017) Entrika - Arbitrage (2013) Eden - Cennet (2015)