SON ŞARKI
TOUCHSTONE PICTURES

En çok satan romancı Nicholas Sparks’ın (“Uzaktaki Anılar,” “Defter”) yakında çıkacak olan romanı SON ŞARKI, güneyde küçük bir sahil kasabasında geçen filmde kızından ayrı yaşayan bir baba (GREG KINNEAR) isteksiz ergen kızıyla (MILEY CYRUS) yaz tatilini geçirme şansı yakalar ve yeniden yakınlaşmaya çalışır; bunun için tek ortak noktalarını kullanır—müzik—ilk aşklar ve ikinci şansların yanı sıra bir aile, dostluk, sırlar ve kurtuluş hikayesi.

Notlar:
•    “Son Şarkı” Çok Satan romancı Nicholas Sparks’ın yayımlanan 15. kitabı. Diğer kitaplarından bazıları; “Defter,” “Denizden Gelen Mektup” ve “Sevgi Fırtınası.” Birkaç kitabının filmi yapılsa da, “Son Şarkı” yayımlandığı yıl beyaz perdeye aktarılan ilk kitabı olacak.

Çok satan romancı Nicholas Sparks’ın yakında çıkacak olan kitabına dayanan SON ŞARKI, güneyde küçük bir sahil kasabasında geçen filmde kızından ayrı yaşayan bir baba (GREG KINNEAR) sorunlu ergen kızıyla (MILEY CYRUS) yeniden yakınlaşmaya çalışır; bunun için tek ortak noktalarını kullanır—müzik—ilk aşklar ve ikinci şansların yanı sıra bir aile, dostluk, sırlar ve kurtuluş hikayesi.
Türü:     Drama
Değerlendirme:     TBD
Vizyon Tarihi:     11 Haziran 2010

Oyuncular:    Miley Cyrus, Bobby Coleman, Liam Hemsworth, Hallock Beals, Nick Lashaway, Carly Chaikin, Nick Searcy, Kate Vernon, Kelly Preston ve Greg Kinnear
Yönetmen:    Julie Anne Robinson
Yapımcılar:    Adam Shankman, Jennifer Gibgot
Yardımcı Yapımcı:    Dara Weintraub
Sorumlu Yapımcı:     Tish Cyrus
Senaryo:    Nicholas Sparks ve Jeff Van Wie
Nicholas Sparks’ın kitabına dayanarak

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Crood’lar / The Croods (2013) Kötü Çocuk (2017) Peri: Ağzı Olmayan Kız -        Peri: Girl With No Mouth (2020) Bobi: Dikenlerin Gücü Adına - Bobby The Hedgehog (2018) Gün Batımı - Sundown (2022) Ateşli Oda - Habitacionen Roma - Room in Rome (2011)

Leave a comment