“SON BİR DANS”

Sinopsis: Genç bir iş kadını olan Özlem ve eşi Tolga görünüşte birbirini seven bir çifttir. Özlem, aslında eşinin en yakın arkadaşı olan Emre ile evlilik dışı bir ilişki sürdürmektedir. Bu ilişki Emre’nin Özlem’e yazdığı ateşli bir mektupta ortaya çıkar. Zamanla Özlem, Tolga ve Emre, yaşadıkları olaylar üzerinden intikam, saldırganlık, kabalık, güven-güvensizlik, ilişki, arkadaşlık ve aşk kavramlarını sorgulamak zorunda kalacaktır. Bu üç tutkulu karakter, bu duygusal karmaşaya boyun eğecek midir? Bu duygusal karmaşa nereye varacaktır? Artık geriye dönmek için çok geçtir.

Yapımcı-Yönetmen: Sümeya Kökten ( Bel Studio Production)
Senaryo: Sümeya Kökten – Maude Florent
Tayanç Ayaydın: Tolga
Hilal Sönmez:  Özlem
Mehmet Işık: Emre
Yürütücü Yapımcı: Özge Karaer
Müzik: Yetkin Omaç
Görüntü Yönetmeni: Wim Vanswijgenhoven
Kurgu:    Jérémiah Degeimbre – Jean Van Erbroek
Yapım Tasarım: Marianna Romano
Oyuncu Seçimi: Sümeya Kökten
Kostüm: Perinne Langlais
Süre:90 Dakika
Oyuncular  Memet Işık,Hilal Sönmez ,Tayanç Ayaydın

Filmin fragmanı:

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (15. hafta):
Nuh'un Gemisi -Noah's Ark (2024) Bodrum Seferi (2024) Omen: İlk Kehanet - The First Omen (2024) Vincent Ölmeli - Vincent Must Die (2024)
Arşivden Seçkiler:
Mia ve Ben: Centopia'nın Kahramanı - Mia and Me: The Hero of Centopia (2023) Asterix: Sihirli İksirin Sırrı - Asterix: Le Secret De La Potion Magique (2019) İyi Yürek - The Good Heart (2010) Kocaayak ve Ailesi - Bigfoot Family (2022) Hayatın Cilvesi - Strange Way of Life (2024) Olaylar Olaylar (2016)

Leave a comment